A Polar Vortex Disruption Underway by “sudden stratospheric warming”
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
Reklama
Tytuł:
Napisane: 18 lutego 2023, o 11:53
anawa
Tytuł: Re: ZABAWA W GADZIA POGODE
Napisane: 21 października 2023, o 15:09
admin
What’s going on with the temperature Co się dzieje z temperaturą
@moniquejanssen3355 1 godzinę temu Cześć Gina, kochanie i plemię, tutaj po drugiej stronie stawu temperatura w nocy spada do niskich, jednocyfrowych, a w ciągu dnia do wysokich, podwójnych. Nigdy nie mieliśmy sytuacji, w której temperatura w ciągu dnia zmieniałaby się z wysokiej do bardzo niskiej. Było albo gorąco, albo zimno, ale nie jedno i drugie w ciągu 24 godzin. Wzorce pogodowe są szalone, a powodzie, które mieliśmy w środę i poniedziałek, spodziewamy się kolejnych powodzi, które nie są normalne dla południowej Irlandii. Miłość i błogosławieństwa z deszczowej Irlandii Południowej. Ślady cmentarza naprawdę zakrywają tutaj niebo, gdy tylko zaświeci tam słońce, natychmiast je zakrywając. W tym roku prawie nie mieliśmy słońca, przez całe lato trzymaliśmy się w ciemności, żeby to nas nie poprawiło. Tam bardzo starają się powstrzymać nasze przebudzenie. Tam biegam przestraszony. Mamy ich. .
@Mimi-qn2px 42 minuty temu W jednej kwestii mogę się z Tobą zgodzić: wygląda na to, że temperatura wzrasta w nocy. Ostatnio to zauważam. Bardzo dziwny blask na niebie!! . @lifeissweet9826 W środę Teksas miał 97 lat i pobił rekord najgorętszego dnia października w historii. Powiem wam, że my, Teksańczycy, tracimy przez to rozum. Wczoraj było tak gorąco, że nie mogłam usiąść na huśtawce. Wszyscy powinniśmy się w tej sprawie modlić. 4 @lisanahoom9629 Podobno Forida będzie miała wyjątkowo mroźną zimę, a północ będzie cieplejsza niż zwykle. Zwłaszcza styczeń i luty. Myślałem, że może ma to coś wspólnego ze zmianą biegunów. To tylko domysł z mojej strony. Witaj Gina z Tallahassee na Florydzie
.
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
Teraz jest 19 kwietnia 2025, o 23:20 Strefa czasowa: UTC