Autor |
Wiadomość |
Soldier
|
Tytuł: Aby nie bolał brak miłości Napisane: 14 maja 2016, o 15:01 |
|
|
Aby brak miłości od ludzi tak nie bolał dam dziś Tobie słowa akceptacji w Umiłowanym, dam Ci moje współczucie, wybaczenie, zrozumienie, dam Ci kredyt mojej życzliwosci zupełnie za darmo. Niech Ci, Drogi Czytelniku pięknym będzie każdy dzień i niech słońce świeci Ci nawet poprzez chmury burzowe.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: 14 maja 2016, o 15:01 |
|
|
|
 |
|
 |
anawa
|
Tytuł: Re: ŁĄKA - OGRÓD - POLA - WIDOKI Napisane: 15 maja 2016, o 18:51 |
|
 |
admin |
 |
|
Wiem nie zawiedzie mnie Pan, Jemu ufać chcę Wiem nie zawiedzie mnie Pan, Zawsze wesprze mnie Chociaż grozi burza i grom, wicher zrywa się Ja w Bogu ufność swą mam, nie zawiedzie mnie. On przyjaciel mój, wierny aż po zgon Zawieść może świat, ale nigdy On. Chociaż grozi burza i grom, wicher zrywa się Ja w Bogu ufność swą mam, nie zawiedzie mnie
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
|
|
 |
|
 |
noemi
|
Tytuł: Re: Aby nie bolał brak miłości Napisane: 16 maja 2016, o 13:30 |
|
|
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg! .
|
|
 |
|
 |
Soldier
|
Tytuł: Re: Aby nie bolał brak miłości Napisane: 2 czerwca 2016, o 12:59 |
|
|
Zwierzaki potrafią okazywać miłość i przywiązanie
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
 |
|
 |
noemi
|
Tytuł: Re: Aby nie bolał brak miłości Napisane: 3 czerwca 2016, o 09:21 |
|
|
Patrząc na ich miny - i uszy ,to maja sobie cos do wyjasnienia 
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg! .
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2016, o 09:21 |
|
|
|
 |