MIKROFALOWKOWA SMIERC.
-śmierć przez podgrzewanie
Czy kiedykolwiek zastanawiałaś się, co kuchenki mikrofalowe robią z wodą, pożywieniem i twoim ciałem? Rosyjscy naukowcy odkryli, że we wszystkich rodzajach pożywienia po przejściu przez mikrofalówkę, znajdowało się mniej składników odżywczych, oraz, że zawierało ono rakotwórcze związki i uszkadzające mózg radiolityki. Spożywanie posiłków, które zostały przygotowane w mikrofalówkach może powodować utratę pamięci, słabą koncentrację, niestabilność emocjonalną i zmniejszoną inteligencję, jak głoszą wyniki badań. Badając wartość odżywczą potraw z mikrofalówki, Rosjanie odkryli znaczną utratę „energii życiowej” takiego pożywienia. Zauważono to w 90% przygotowanych w ten sposób potraw.
Dodatkowo, witaminy B kompleks oraz witaminy C i E, które odpowiedzialne sa za zmniejszenie poziomu stresu i zapobiegają powstawaniu raka i chorób z niezbędnymi pierwiastkami śladowymi potrzebnymi do prawidłowego funkcjonowania naszego mózgu, okazały się być bezużyteczne dla naszego ciała po przejściu przez mikrofalówkę, nawet jeśli podgrzewano je tylko przez chwilę. Wartość odżywcza pożywienia gotowanego w mikrofalówce zostaje praktycznie ograniczona do tej, jaką ma tektura. Jeśli nie chcesz zatem pozbawiać swojego ciała składników odżywczych, zastanów się poważnie nad usunięciem tego urządzenia ze swojej kuchni.
Dodatkowo wszystkie mikrofalówki wypromieniowują fale. Mikrofale mają zdolność gromadzenia się w meblach kuchennych, które stają się wtórnym źródłem takiego promieniowania. Używanie mikrofalówki do przygotowania jedzenia okazało się być przyczyną zaburzeń limfatycznych i powodowało niezdolność organizmu do
• zapalenie wyrostka robaczkowego • katarakty • zaburzenia układu trawienia • wycieńczenie adrenalinowe • choroba serca • utrata pamięci • zaburzenia koncentracji • zwiększona nadpobudliwość • depresja • nieskładne myślenie • zaburzenia snu • uszkodzenie mózgu
samoobrony przed określonymi rodzajami raka. Badania wykazały podniesiony poziom formacji rakowych we krwi u ludzi, którzy jedli posiłki przyrządzane w mikrofalówkach. Rosjanie odkryli także podwyższone wskaźniki występowania raka żołądka i jelit, jak również zaburzeń trawiennych i wydalniczych oraz zwiększony procent komórek nowotworowych, włączając w to mięsaki.
Niemcy jako pierwsi zaczęli używać technologii mikrofal w latach 30-tych. Na początku II wojny światowej, naukowcy niemieccy stworzyli system radarowy oparty na wygenerowanych sztucznie mikrofalach. Podczas ostrych zim żołnierze gromadzili się wokół radarów, aby się ogrzać, ale powodowało to rozwój raka krwi. Armia niemiecka w końcu zaprzestała używania takich radarów. Przy tej okazji, naukowcy niemieccy odkryli, że mikrofale mogą podgrzewać tkanki ludzkie stwierdzili, że mogą one podgrzewać także jedzenie, więc wymyślili kuchenki mikrofalowe, które umożliwiły podgrzewanie jedzenia dla żołnierzy podczas walk ze Związkiem Radzieckim. Jednak żołnierze, którzy jedli posiłki przygotowane w ten sposób, także zaczęli chorować na raka krwi, podobnie jak technicy radarowi. W wyniku tego odkrycia, używanie kuchenek mikrofalowych zostało zakazane w całej III Rzeszy. Czy są one bardziej bezpieczne dzisiaj niż były 80 lat temu? Zdecydowanie nie, albowiem są to nadal te same mikrofalówki.
Mikrofalówki rozrywają połączenia cząsteczkowe, czyniąc pożywienie bezwartościowym. Kuchenki mikrofalowe miotają mikrofale o wysokiej częstotliwości, które gotują wilgoć w pożywieniu i jego opakowaniu przez przeciąganie cząsteczek wody z oszałamiającą prędkością tam i z powrotem, ponad miliard razy w ciągu sekundy. Te kruche ułamki cząsteczek jedzenia zmieniają swój skład chemiczny i tworzą nowe, dziwne połączenia których ludzkie ciało nie jest w stanic rozpoznać. Zniszczenie struktur cząsteczkowych w jedzeniu nie pozostawia ciału innego wyjścia jak zmienić takie pożywienie w odpady, ale nie odpady nieszkodliwe ale odpady radioaktywne. Skutki uboczne wystawiania się na działanie mikrofal to:
• wysokie ciśnienie krwi • migreny • zawroty głowy • ból żołądka • nerwowość • wypadanie włosów
Jedzenie pożywienia zniszczonego przez mikrofalówki może wywoływać znaczną reakcję stresową, zmieniając przy tym skład krwi. Na przykład jedzenie warzyw z upraw ekologicznych zniszczonych przez mikrofalówkę, spowoduje, że twój cholesterol osiągnie niezwykle wysoki poziom. Jak podaje szwajcarski naukowiec doktor Hans U. Hertel, „Poziom cholesterolu we krwi jest w mniejszym stopniu zależny od rodzaju jedzenia, a bardziej od stresu”. Rząd rosyjski zakazał używania mikrofalówek ponad 50 lat temu, ale.zostały one ostatnio przywrócone do sprzedaży ze „względów ekonomicznych”.
„Skutki spożywania potraw gotowanych w mikrofalówkach są długofalowe i trwale w ludzkim ciele. Minerały, witaminy i składniki odżywcze wszystkich potraw z mikrofalówek zostają zmniejszone lub ograniczone sprawiając tym samym, że ciało ludzkie nie ma praktycznie żadnych korzyści z takiego pożywienia oraz pochłania cząsteczki, których nie jest w stanie rozłożyć".
W klasycznym eksperymencie dwóm tysiącom kotów zostały podawane jedzenie i woda, które wcześniej umieszczono w kuchenkach mikrofalowych tylko na jedną minutę. Wybrana do eksperymentu żywność zawierała możliwie najwięcej substancji odżywczych i była tak naturalna, jak tylko było to możliwe. W ciągu sześciu tygodni, wszystkie koty zdechły w niewyjaśnionych okolicznościach. Badając przerażający wvnik eksperymentu-komórki w ich ciałach nie zawierały śladów składników odżywczych,. KOTY dosłownie zostały zagłodzone naśmieć ,mimo podawania im pożywnej paszy. Mikrofale zmieniły jedzenie w śmiertelną trucizne.
Jacek Ganczarski
/miedzy innymi dla BBT a szczegolnie Jej Mamy./ .......
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg! .
|