|
 |
.......SŁOWO ŻYCIA .....
"Wydobył mnie z dołu zagłady i z kałuży błota, a stopy moje postawił na skale i umocnił moje kroki."Ps 40/3 |
|
Teraz jest 26 kwietnia 2025, o 23:08 Strefa czasowa: UTC
Autor |
Wiadomość |
sarah
|
Tytuł: Re: Sfałszowanie proroctw Tory i inne fałszerstwa w Nowym Te Napisane: 18 lipca 2015, o 14:38 |
|
|
To był napis na drzewie a nie na krzyzu. Chciałam ten temat właczyc do zagadek gdyz moze ktos z forumowiczów słyszał o tym.
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: 18 lipca 2015, o 14:38 |
|
|
|
 |
|
 |
sarah
|
Tytuł: Re: Sfałszowanie proroctw Tory i inne fałszerstwa w Nowym Te Napisane: 18 lipca 2015, o 15:08 |
|
|
"Klucz Dawida" to symbol wladzy :" kto ma klucz, moze otworzyc drzwi i wpuscic do srodka , lub wypuscic na zewnatrz ". Przejmujace sa te słowa: otwierasz i nikt nie jest w stanie zamknac . Te słowa niosa ze soba przekonanie o nieodwołalnych Bozych wyrokach. Obraz "Dawidowego Klucza" pojawia się w Apokalipsie gdzie Yahshua mówi o sobie:" Ten, który ma klucz Dawida" czyli inaczej" Ten który ma władze boska".
Papiez uzurpuje sobie władze boska dlatego tez te dwa widoczne ale symboliczne klucze w kazdym jego herbie reprezentuja władze boska na ziemi i w niebie ( zwiazywania i rozwiazywania rzeczy na ziemi i w niebie )ale na zdjeciu powyzej widac od kogo on ten klucz otrzymuje. Jezeli to prawda i smok daje władze papiestwu to moze to wszystko oznaczac tylko jedno iz kosciol katolicki to twor szatana . Klucze wladzy sa parodia klucza Dawida ktorego jedynym włascicielem jest sam Yahshua. Tak samo jak Fałszywy Prorok w Apokalipsie i ogien który on zciaga z nieba sa równiez parodia działania Ducha sw. !
Noemi czy to Ty tutaj ? ktos sie pod ciebie podszywa pod tematem YHVH.
|
|
 |
|
 |
Reklama
|
Tytuł: Napisane: 18 lipca 2015, o 15:08 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Teraz jest 26 kwietnia 2025, o 23:08 Strefa czasowa: UTC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
|
|
|