Zarejestruj    Zaloguj    Dział    FAQ

Strona główna forum » KAWIARENKA - » POWITANIE - WELCOME » Na WESOŁO

Autor Wiadomość
 Tytuł: PODROZNIK Dziendoby kury
 Post Napisane: 6 października 2022, o 09:58 

How Do Polish Villagers React To a Black Foreigner? (Social Experiment)
https://www.youtube.com/watch?v=S_G8sdhhqbo
.Jak reagują polscy wieśniacy na czarnoskórego cudzoziemca? (Eksperyment społeczny)

290 941 wyświetleń 26 wrz 2022 Istnieje piętno wokół czarnych ludzi, jeśli chodzi o podróżowanie po niektórych krajach, szczególnie w Europie Wschodniej.

Czy dlatego, że kolorowi ludzie narzekają na swoje doświadczenia w krajach europejskich jako w mniejszości i na to, że nie są dobrze traktowani?

W moich filmach z podróży po Europie pokazuję moją rzeczywistość jako obcokrajowca i moje doświadczenia. Jak bardzo angażuję się w ludzi, których spotykam podczas moich podróży, niezależnie od tego, gdzie jest to przed kamerą lub poza nim, muszę powiedzieć, że wszystkie moje doświadczenia zawsze były takie same...
Moje podróże są wygodne i przyjemne, a na pewno dają dużo radości.
Nie mówię, że czuję się ofiarą lub zagrożoną, ponieważ mój kolor nie jest w żaden sposób dumny.
Wierzę, że ten kanał edukuje ludzi w aspekcie, że nie wszyscy kolorowi są zawsze dyskryminowani lub oceniani, co widać we wszystkich moich filmach z moich spotkań w najbardziej odległych miejscach, które odwiedziłem w Europie, na Węgrzech, na Słowacji, w Czechach Rzeczpospolitą, Polską i Anglią, chociaż wiem, że niektórzy ludzie są rasistami z własnych powodów.

Jakiej rady mogę udzielić każdemu, kto chce podróżować, bez względu na kraj, do którego podróżujesz i jaki masz kolor skóry. Bądź nieustraszony, przyjazny i otwarty na nauczenie się kilku zwrotów dotyczących interakcji, ponieważ wiem, że podchodzenie do przypadkowego nieznajomego i rozpoczęcie rozmowy wymaga wiele wysiłku i pewności siebie, a właśnie o to chodzi w moich spontanicznych podróżach po wsiach – interakcjach z mieszkańcami i pokazanie, jak toczy się życie na zewnątrz dużych miast i miasteczek. Obserwuj mnie na tej wycieczce po wiosce, która jest daleko od miejsca turystycznego, do którego obcokrajowcy zwykle nie jeżdżą. Zobaczmy, jak Polacy wchodzą w interakcję z obcokrajowcem.

Aby być na bieżąco ze wszystkimi moimi treściami, naciśnij czerwony przycisk subskrypcji i dzwonek, aby nie przegapić filmu z Andre Traveler.
.......

leniwsek
André Nie sądzę, że możesz wejść na każdą posiadłość, nawet jeśli ich bramy nie są zamknięte. Fajnie, że widzisz kurczaki i inne rzeczy, ale następnym razem bądź ostrożny, ponieważ ludzie mogą być trochę zaskoczeni, że w ich ogrodzie / posiadłości spaceruje nieznajomy, próbując ich rzeczy. To nie jest takie uprzejme.
.

Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!

.

Tytuł:
 Post Napisane: 6 października 2022, o 09:58 

Strona główna forum » KAWIARENKA - » POWITANIE - WELCOME » Na WESOŁO