Zarejestruj    Zaloguj    Dział    FAQ

Strona główna forum » ADMINISTRACJA » UWAGI--OGŁOSZENIA--skargi » Techniczne




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 09:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
wczoraj pokazało sie zeby zezwolic na wyskakujące okienko no i nie wiedziec czemu
chyba z upału kliknełam i teraz nie moge sie pozbyc.

pokazuje sie obrazek -reklama miedzy postami ,nie wiem czy i wy to widzieci
taki niebieski Cloud Technologies -
a to link do nich
http://cloudtechnologies.pl/
nie moge sie ich pozbyc i co dziwne przykazdym poscie po napisaniu pokazuje sie
chyba od nich stronka taka w mini co chce kliknac znika a jak sie uda to tez nic nie daje
Zaczełam szukac no i to co znalazłam przy okazji widze ze pozbawiłam
obrazków na głównej stronie
na dole nie ma przy imieninach i przy kto przeglada forum i przy statystykach.

Jak mam to przywrócic ?
dodam ze nie ma na mozilli a na innej sprawdziłam to wszystko jest dobrze

Czekam na porade jak i co mam zrobic zeby obrazki róciły
a tego namolnego sie pozbyc .

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 09:32 
 


Góra 
  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 12:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
Cupak napisał(a):
Ale napisz co zrobiłaś że obrazki zniknęły czy używałaś addona Adblocka, Noscripta czy w tylko w samej mozilli wyłączyłaś obrazki ?? Bo ciężko powiedzieć jak coś przywrócić nie znając źródła problemu.

TAK uzyłam ADB eby zablokowac ten niebieski obrazek i raz sie udało a potem znou sie pokazał .
Na plakietce juz nie było -zablokuj obrazek-

zaczełam szukac i weszłam w zabezpieczenia - ja spróbuje to odnalezsc bo tak nie potrafie powiedziec .było tam info o obrazku i sporo linków do obrazków z tego forum jak kliknełam na link to sie pokazywały ten Coloud i zamykałam ale potem sie okazało ze z rozpedu klikałam na swoje i sie ich pozbyłam Pózniej juz nie mogłam tego znalezc .nic tylko płakac

EDIT
..
wysłałam ten post i na sekunede pokazał sie z lewej strony ten ich agent -
czy on kopiuje czy co ?

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 12:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
Mam mam w ADB kliknełam na - liste blokowanych i na dole pokazał mi sie
spis linków zaznaczonych na czerwono

sa czerwone po moim wczorajszym klikaniu .reszta jest czarna jak trzeba

Co mam zrobic zeby były normalne a nie czerwone ?

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 12:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
Załącznik:
wyskakuje okieno • .......SŁOWO ŻYCIA ..... - Mozilla Firefox 2015-08-09 145351.bmp.jpg


zrobiłam z rzut

linki sa czerwone ale sa tez prawidłowe czarne


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 14:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
Widze ze obrazki na głownej stronie wróciły na swoje miejsce chyba po tym jak zaryzykowałam i kliknełam na jakis czerwony X .
Widze ze tych czerwonych mam sporo nie wiem dlaczego , czy kazdy odkliknac czy znowu cos namieszam bo ja to tak sie ucze na błedach swoich
Znowu czegos sie nauczyłam o ile nie zapomne,ale obracek ten niebieski nadal widze
a niechce go tutaj jak go zlikwidowac ?

'złapałam 'okienko
http://ced.sascdn.com/diff/1079/4548585 ... sfid=25037
co z tym zrobic ?

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 15:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
ojej ja sie na tym nie rozpoznam musze pomału sie moze zorientuje .

Na razie patrze czego nie ma i chyba juz sie nie pokazuje ten niebieski ale pewnosci nie mam.
Znaczyło by ze ten link od ich obrazka wpisac w to pole .

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 16:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
Powiedz czy to system sam blokuje czy ADB blokuje a ja mu od
blokowałam co nie trzeba ;> :shock: teraz zagladnełam i
znowu widze czerwone czyli zablokowaneale niech juz takzostanie bo cos znowu namieszam.
jeszcze sprawa z Global Virtual Card Host- mam takie cos
a nie chce tego miec to jakies narzedzie?

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: wyskakuje okieno
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 18:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 17:54
Posty: 12354
Moze i to jakos usunę dodam ze działa tzn blokuje dopiero wtedy jak komp przejdzie
na 'spoczynek' wtedy pokazuje sie na paseczku po prawej stronie jako doczepione do
zminimalizuj ukryj zamknij.
wtedy albo jest namolny albo musze ponownie uruchomic kompa wtedy jest spokuj.
Narazie mam dosc wrażen ;>

_________________
Isaj40/9
Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie!
Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem!
Podnieś głos, nie bój się!
Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!


.


Góra 
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
 Post Napisane: 9 sierpnia 2015, o 18:28 
 


Góra 
  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strona główna forum » ADMINISTRACJA » UWAGI--OGŁOSZENIA--skargi » Techniczne


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

 
 

 
Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Tłumaczenie phpBB3.PL