@wakeupsheeple6168 20 godzin temu AI = 19 = murder Więc... Pan pokazał, że Jon był całkowicie szczery w całej swojej posłudze. . @JosephineArce 21 godzin temu Kiedy się modlisz, Bóg słucha Dziękuję Jonathan . @Yggi2424 21 godzin temu Dziękuję Jonathan, Corey, Zack, Dave. Niech Bóg błogosławi wszystkich . @KillrMillr7 21 godzin temu Zachariasz 5 wyjaśnia to idealnie, ojciec sprowadzi to na nas wszystkich. . @margaretwilliams9007 21 godzin temu Dobry wieczór, Jonathan️️ Mogłabym oglądać twoją posługę, 24 godziny na dobę, w zasadzie tak robię. Ciągle przeglądam wszystko, co nam pokazujesz, aż wszystko dotrze do mnie i zachwyci. Czasami czuję, że moja głowa eksploduje, ponieważ prawda wszystkiego jest przerażająca, kim jesteśmy, gdzie jesteśmy i kto rządzi Ziemią, twoja posługa jest błogosławieństwem dla nas wszystkich, aby poznać prawdę, a prawda cię wyzwoli, cała chwała naszemu ojcu EL Wszechmogącemu, Bogu Emmanuelowi .
@MILLS1960 1 dzień temu Twoje ciało Mateusza 6:22 - Światłem ciała jest oko. Jeśli więc twoje oko jest szczere, całe twoje ciało napełni się światłem. Wersja Króla Jakuba. ️ . PRZEJĘCIE PEŁNYM HAŁASEM Pamiętasz La Hainę? Wschodzące Słońce? Pres.logos? Mahdi? Skorpion Bogini Świtu? Auragua? . @williamweaver8167 1 dzień temu Jezus cię kocha, zobacz jak bardzo. Jaką pociechę mamy w miłości i trosce Jezusa. . @tx-sweet-pjg3547 1 dzień temu Chcesz usłyszeć coś dziwnego? Przez całe życie byłam dziwna i nie pasowałam, płakałam, bo zawsze chciałam żyć w latach 1700 lub 1800, chciałam być po prostu dziewczyną z farmy, ale wychowana i chroniona w rodzinie katolickiej, nauczana przez zakonnice, byłam prawdziwym kujonem, nawet nie paliłam trawki do 30. roku życia, ale żyjąc w tych ostatnich dniach, tych ostatnich 10 lat z moim iPadem, moją własną biblioteką, człowieku! Nie zamieniłabym tego teraz na nic innego! Choć moje życie było trudne, ostatnie 10 lat było tak ekscytujące, szczególnie to, jak Jezus mnie obudził, rzeczy, które mi pokazał i przez które mnie przeprowadził, Jezus jest dla mnie tak fascynujący, interesujący, zabawny, wow! Kiedyś myślałam, że zakonnice wyglądają tak święcie i spokojnie, teraz wiem, że po prostu nudziły się na śmierć, nie wiem, dlaczego Jezus wybrał dla mnie sam koniec, ale jestem taka szczęśliwa, że to zrobił, ale nadal nie mogę się doczekać, żeby się stąd wydostać .
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
Reklama
Tytuł:
Napisane: 1 września 2024, o 15:51
noemi
Tytuł: Re: K l e c k Jonathan
Napisane: 4 września 2024, o 11:11
THIS IS BEYOND The SCOPE Of A HUMAN BRAIN, WATCH THIS TURN INTO The WARNING For THE END Of TIME ! Ni https://www.youtube.com/watch?v=R4OGKpg9l6c TO JEST POZA ZAKRESEM LUDZKIEGO MÓZGU, ZOBACZ, JAK TO ZMIENIA SIĘ W OSTRZEŻENIE NA KONIEC CZASU!
3 wrz 2024 Strażnik Świętego Słowa !! Ni -- LOLOL -- Mam nadzieję, że masz POCZUCIE HUMORU !! ◄ 149. adrazda ► Zgodność Stronga adrazda: poprawnie, dokładnie Słowo oryginalne: אַדְרַזְדָּא Część mowy: Przysłówek Transliteracja: adrazda Pisownia fonetyczna: (ad-raz-daw') Definicja: poprawnie, dokładnie NAS Wyczerpująca zgodność Słowo Pochodzenie (aramejski) obcego pochodzenia Definicja poprawnie, dokładnie NASB Translation zeal (1).Ezra 7 :23 HEB: שְׁמַיָּ֔א יִתְעֲבֵד֙ אַדְרַזְדָּ֔א לְבֵ֖ית אֱלָ֣הּ NAS: niech się dzieje z gorliwością dla domu KJV: nieba, niech się dzieje pilnie INT: nieba, niech się dzieje z gorliwością dom Boga 1 Wystąpienie
Strong's Hebrew 149 1 Wystąpienie
’aḏ·raz·dā — 1 Wystąpienie ..
@artdarnell8148 1 dzień temu Modlimy się za JD Faraga i rodzinę zaatakowaną, naszego pastora na Hawajach 37 @robmills7611 1 dzień temu Przykro mi to słyszeć! Wszyscy szczerzy ludzie Boży są teraz poddawani wielkim atakom! Jestem totalnym nikim i jestem pod ciągłym atakiem wroga! Wszyscy potrzebujemy teraz siebie nawzajem i wzajemnej modlitwy jak nigdy dotąd! Jesteśmy prawie w domu, więc ataki są teraz największe! Niech Cię Bóg błogosławi i strzeże w Najdroższym Imieniu Jezusa Amen!!! .
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!
.
noemi
Napisane: 4 września 2024, o 15:20
OPEN BOARDERS Is WAY BIGGER Than You Could Have Perceived ! The Abyss Is Pouring IN and MANIFESTING https://www.youtube.com/watch?v=EdtZrzB23BQ OTWARTE GRANICE SĄ DUŻO WIĘKSZE, NIŻ MOGŁEŚ POJĄĆ! Otchłań Wlewa Się i MANIFESTUJE
4 marca 2024 r To WIDEO DOWODNIE WSZYSTKO, CO POKAZAŁ MI PAN BÓG... Czas zagłady jest bliski .
@JesusChrist-yv2ro 7 godzin temu „Zaiste, czyste złoto, Alleluja”. Dziękuję, mój ukochany bracie Jonathanie, jestem głęboko wdzięczny!!!!!! Kocham Was wszystkich w Jezusie Chrystusie!!!! Już niedługo lecimy!!!!! Szalom Szalom 11 @debrawilliams4305 9 godzin temu Jeszcze raz dziękuję za czytania z Pisma Świętego, ponieważ w ten sposób poznaję Biblię i dowiaduję się wszystkiego, co tylko mogę o Jezusie . @markmanmanmark9975 4 godziny temu Zaufaj tylko CHRYSTUSOWI....Prawda NAS wyzwoli. ... 7 @KristieLovesJesus 8 godzin temu Modlę się, aby zagubieni się obudzili, zanim ich plan zostanie urzeczywistniony 10 @kenseymour5152 4 godziny temu Dziękujemy Ci, Jezu Chryste, za uratowanie nas od straszliwej tragedii, której nie jesteśmy w stanie pojąć. Chwalmy Twoje Święte Imię .
@AlPhallfa-t6e 6 godzin temu ABSOLUTNA DOSKONAŁOŚĆ. Mahalo JK. co za przywilej i honor. 6 . @act.13.41 3 godziny temu Jakiś czas temu zapytałem: „Kiedy ci walczący w starszym wieku mężczyźni zostaną uzbrojeni i wypuszczeni na obywateli USA?”
Odpowiedź na to pytanie została już udzielona. 6 @gerdagibbard5895 4 godziny temu NASZ OJCIEC JEST DOSKONAŁYM W CAŁOŚCI, NAWET W SZCZEGÓŁACH! Niech was wszystkich Bóg błogosławi
@AlPhallfa-t6e 6 godzin temu ABSOLUTNA DOSKONAŁOŚĆ. Mahalo JK. co za przywilej i honor. 6 @act.13.41 3 godziny temu Jakiś czas temu zapytałem: „Kiedy ci walczący w starszym wieku mężczyźni zostaną uzbrojeni i wypuszczeni na obywateli USA?”
Odpowiedź na to pytanie została już udzielona. 6 @gerdagibbard5895 4 godziny temu NASZ OJCIEC JEST DOSKONAŁYM W CAŁOŚCI, NAWET W SZCZEGÓŁACH! Niech was wszystkich Bóg błogosławi.
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!
.
noemi
Napisane: 11 września 2024, o 16:09
VAMPIRE Exposed !! The Word Is Alive! Stayed Tuned 24hrs...Really Trying to Get this to You https://www.youtube.com/watch?v=x-BOhqa72Bo VAMPIRE Exposed!! Słowo żyje! Czekajcie 24 godziny... Naprawdę Próbuję Ci to
11 wrz 2024 Teczka powie WSZYSTKO, kładę ostatnie pociągnięcia pędzla na Niesamowitym Obrazie, w którym Pan pozwolił mi uczestniczyć...
MIGNIENIE OKA? Dźwięk trąbki? Otwarcie tunelu czasoprzestrzennego? Światło przechodzące do innego WYMIARU
.
anawa
Napisane: 23 września 2024, o 15:14
admin
Gather the Princes that have been TURNED -REDOUBLED- to PULL Up Tent Stakes For Departure. TRUMPETS https://www.youtube.com/watch?v=L1DfsMrIz7A Zbierzcie Książąt, którzy zostali PRZEMIENIENI -PONOWNIE ZDWOJENI-, aby PODNIEŚĆ kołki namiotowe przed wyjazdem. TRĄBKI
21 wrz 2024 To wyjaśnia WSZYSTKO, co się wydarzyło i wygląda, jakby miało się wydarzyć... Książęta przygotowują się do wyjazdu!!
@darrylwaites7747 1 dzień temu Przyjdź wkrótce, Jehoszua, do tego czasu módl się, aby owca się obudziła. Uzdrów nas, chroń nas i niech świeci nasze światło 66 @kenseymour5152 1 dzień temu Wszyscy jesteśmy na pustyni i czekamy na podróż do ziemi obiecanej. Jezu przyjdź szybko . @skyym3629 1 dzień temu Nasz Ojciec jest tak wspaniały, że każdy może zostać użyty przez naszego Ojca, aby Go uwielbić. Skała zmiażdżyła człowieka, ale przyniosła chwałę naszemu Ojcu Niebieskiemu. ŻYJ NA ZAWSZE KRÓL!! 23 @GrannyB-bz4ik 1 dzień temu Tak, wierzę, że to jest to!! To On, nasz Pan i Zbawiciel Yahusha! Dziękujemy za Twoje posłuszeństwo wobec Niego
@ginaseawright7450 1 dzień temu Brat Kleck️ Nie mogę wystarczająco podkreślić, że ten konkretny film jest jednym z najbardziej szalonych i zadziwiających 100% czystego potwierdzenia wspaniałej chwały BOGÓW!! Jest to niezaprzeczalny dowód Jego Duchowej Manifestacji i absolutnie go uwielbiam. Jestem zaszczycony, że Nasz PAN BÓG pozwala Ci dzielić się z nami swoimi doświadczeniami (Swoimi dziećmi, Twoim plemieniem), ponieważ mówi nam dokładnie to, co nam pokazujesz. On nadchodzi!! 22 @scooter313 1 dzień temu Chwała Bogu!! Kocham was wszystkich w Chrystusie. Zaraz zabrzmi trąbka!! Wszelka chwała Panu Bogu!!️ Dziękuję Jonathan! . @susanmiller-fd9zf 1 dzień temu Nie mogę się doczekać, do zobaczenia wkrótce! Kocham was wszystkich w Chrystusie... nawet moich nienawidzących. 15 @williamweaver8167 1 dzień temu Dziękuję Ci Jezu 22 @pj558 1 dzień temu Modlę się, abym został uznany za godnego ucieczki przed tym, co nadchodzi,,,dzięki jk, świetna robota, że powiedziałeś nam, co nadchodzi i co wśród nich żyło,przyjdź Jezu, przyjdź,,,,błogosławieństwa bracie .
@CharitySnyderLittlefield-dz2vd 1 dzień temu To wielki zaszczyt, gdy Bóg Wszechmogący łączy się ze swoim Duchem, aby być żywym przykładem definicji i znaczenia w naszym życiu i wokół niego. On na pewno cię kocha, Jonny 13 @WhoIsWise444 1 dzień temu Alleluja!!! taki radosny!! Nie mogę się doczekać Wieczerzy Weselnej Baranka!! Dziękujemy Ci Panie, że użyłeś Jonathana do pomocy w wyprowadzeniu nas. Chwała Tobie, nasz Królu! Alleluja!!!!! 10 @LaDonnaSz 1 dzień temu Mam dopiero 24 minuty, ale jestem tak podekscytowany, że zajrzałem do góry: Liczby 10.2 „dwa” = H8147=H8138= „do zmiany”. 1Kor.15.51 „…będziemy ((zmienieni)) w mgnieniu oka, gdy zabrzmi ostatnia trąba…” .
@ivycantu5006 1 dzień temu Myślę, że jest idealnie, Pan jest świetny we wszystkim Po prostu idealnie 11 @ginafavre5586 1 dzień temu WOW. Szczęka mi opadła, gdy Peter powiedział 350. To wszystko jest niesamowite, Jonathan. Dziękuję za to, dziękuję również za uścisk. Jestem pełen podziwu dla Pana Boga. Pokój i Łaska bracie. LORD, Modlę się, abym został uznany za godnego ucieczki przed wszystkimi okropnościami, które nadchodzą. WIEM, że przyjdziesz. Proszę, Panie, zabierz mnie ze sobą. Tak bardzo cię kocham. Dziękuję za WSZYSTKIE rzeczy. AMEN .
@markmanmanmark9975 1 dzień temu Od 20 lat wariuję.Dziękuję, moja radość sięga po dach 23 @angelebrashear4661 1 dzień temu To wszystko jest piękne. Bóg jest wielki! Jezus nadchodzi! alleluja 8 @tamb6404 1 dzień temu Świętuj na cześć Króla Królów! Chwała, chwała, Alleluja! Oglądamy, czekamy, chwalimy i modlimy się w Najświętszym Imieniu Jezusa za każdego z nas .
@servantofthealmighty77 1 dzień temu (edytowany) Czekam tylko na dźwięk trąby. Moja lampa świeci jasno. Cała chwała JEZUSOWI. Liczby 10. WOW! 16 @janetclark9366 1 dzień temu WOW brak słów, ale WOW CHWAŁA JEZUSOWI
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
CAŁKOWITA suma informacji to ((PIT WZRASTA=Allah)) Czy możesz powiedzieć CIMALSI DAHIJ?
24 września 2024 Nadchodzi i rzuca się nam w twarz... . newmedcare3287 3 dni temu Modlę się o uzdrowienie Twojej stopy. Jestem wdzięczny za całą waszą ciężką pracę i poświęcenie dla Pana. Dziękuję Zackowi, Coreyowi i Dave’owi za to, że zawsze wspierają swojego brata w Chrystusie. Niedźwiedź przytula rodzinę . @jaclynmontoya450 3 dni temu Cześć, modlę się za twoją stopę, niech cię błogosławi, doceniamy wszystko, co robisz, kochamy cię . @elainewood893 3 dni temu Spójrz w górę i bądź gotowy!! jesteśmy bardzo błogosławieni. dziękuję Jonathanie, słyszymy prawdę. miłość do wszystkich moich braci i sióstr, módlcie się za zgubionych. Elaine. .
@duennacrum1294 3 dni temu Dziękuję Ci, Jonatonie, że odpowiedziałeś na wezwanie naszego Pana. Kiedy zacząłem cię oglądać, czułem się, jakbym był na wykładzie, a ty powtarzałeś wszystko tak, jak to zrozumiałem. Miłość i uściski .@annatara7331 3 dni temu Dziękuję KRÓLU JEZU. Proszę, przyjdź PANIE. Pobłogosław swojego ukochanego Jonny'ego i strzeż go pod każdym względem.
@skyym3629 3 dni temu Tak, widziałem ten film wcześniej. Ataki wroga wzrosły, więc nawet nie mogę sobie wyobrazić ataków, z którymi masz do czynienia. Zawsze modlę się za ciebie, bracie Jon. Dziękuję, że tam zostałeś. Niech Bóg błogosławi bracie. . @tamb6404 3 dni temu Dziękuję Panu za ciebie, bracie Jonathanie! Modlę się, aby Twoje przesłanie ocaliło więcej dusz! Gotowy do lotu! Miłość Uściski i modlitwy w Najświętszym Imieniu Jezusa za każdego z nas! . @robertbell6494 3 dni temu Jestem gotowy do wyjazdu – pokój i łaska – co za podróż! Wspaniale będzie wrócić do domu. Kochamy was wszystkich – Roberta i Jewels
1. @THECROSS1960 3 dni temu ZAUFAJ PANU Psalm 118:14 - Pan jest moją siłą i pieśnią, i stał się moim zbawieniem. Wersja Króla Jakuba. margaretwilliams9007 3 dni temu Jeszcze raz dobry wieczór Jonathan właśnie skończył oglądać wideo Ritza i mam teraz kolejny wspaniały film do obejrzenia. Modlę się o twój palec. Nadal się nie zagoiło. Jonathanie, modlę się do Pana, naszego ojca w niebie, który wkrótce zabierze nas do domu i uśmierzy twój ból. Jonathanie, tak bardzo wycierpiałeś. Żadne z nich nie jest w stanie pojąć, przez co przeszedłeś przez ostatnie 20 lat, próbując powiedzieć światu, co nadchodzi, kim jesteśmy i co to złe ciało skrywa przerażającą tajemnicę
@servantofthealmighty77 3 dni temu Przygotujcie swoje modlitwy o duchową pomoc, chłopaki. Naucz się ich na pamięć. Zapisz je w swoim sercu. Miecz ducha zwycięży. @EvanProthro 3 dni temu Jeszcze raz zaangażowanie w bycie szafarzem Pana Boga dla nas, Kościoła, przez ból i cierpienie. Nie mogę się doczekać, aż pewnego dnia cię przytulę, bracie. Twoja służba jest jedyną, jaką znam, która przetrwała próbę czasu, a w moim sercu i duchu wiem, że „Jahwe dał” nam „miejskiego krzykacza”, abyśmy mogli zostać uwolnieni. Jestem pewien, że mogę mówić w imieniu wielu z nas, kochamy cię, bracie Jonathanie, i w imieniu Jezusa modlimy się o twoją siłę i wytrzymałość podczas wszystkich ataków, na jakie poddaje cię wróg. Niech Bóg błogosławi każdą osobę, która czyta tę wiadomość, ponieważ jesteście kochani w imieniu Jezusa. . @maura9785 3 dni temu Miłość i modlitwy do ciebie, Jonathanie. Dziękujemy za niestrudzone ostrzeżenia i oszałamiające dowody naszej tragicznej rzeczywistości. Niech Cię Bóg błogosławi obficie. @thecajungal7321 3 dni temu Błogosławieństwa dla ciebie, Jonathanie. Modlę się o twój palec. Robisz zamieszanie na swoim komputerze tylko dlatego, że przekroczyłeś cel. Szczerze doceniam pracę, jaką włożyłeś w nauczanie mnie i wszystkich innych osób o Biblii. Bardzo wiele się nauczyłem. .
@beansy68 3 dni temu Dziękuję za Twoje wysiłki, wielki bracie Jonathanie i dziękuję Ci, Panie, za objawienie nam, gdzie się znajdujemy na Twojej osi czasu, za pośrednictwem Twojego sługi. Drogi Panie, wzmocnij tych, którzy pokładają nadzieję w Twoim zbawieniu, niezachwianą determinacją przeciwstawienia się atakowi wrogów.
1. @josiahsfriend9708 3 dni temu Yahoshua jest moim wybawicielem. Załóżcie pełną Zbroję Bożą.
@scooter313 3 dni temu Patrzę na to i po prostu wariuję. Spójrz na wszystko, co Jahwe dał nam poprzez Swojego Sługę Jonathana Klecka!! 100% pożywna karma dla owiec!! Dziękuję Abba Ojcze!! Cała chwała Jezusowi!! Proszę przyjdź wkrótce!! . @ByMercy22 3 dni temu Dziękujemy, że znosiliście dla nas ataki; pomaga wielu z nas 7. @clarkhamblin2879 3 dni temu Osiemdziesiąt sześć to slang oznaczający „wyrzucić”, „pozbyć się” lub „odmówić służenia”. Pochodzi ze slangu sprzedawców napojów gazowanych z lat 30. XX wieku, oznaczającego, że dany produkt został wyprzedany.
.
noemi
Napisane: 28 września 2024, o 17:50
Go check out an unlisted video if you like ..Tired of the COMPLETE Frauds Posting Complete Babble https://www.youtube.com/watch?v=DAlZJAPFBto Jeśli chcesz, obejrzyj nieudostępniony film... Masz dość KOMPLETNYCH oszustw i publikowania bzdur?
23 wrz 2024 po prostu odpowiedź, która otworzyła mi oczy . . @jmaxim80 4 dni temu Odkąd dowiedziałem się od ciebie prawdy, zauważyłem wszystko na tym świecie. Dziwnym zjawiskiem, które często widuję, jest to, że ludzie mrugają do mnie bez powodu. Dziękuję, że otworzyłeś mi oczy, bracie. I doceniam to, co robisz. . @MILLSZ635 5 dni temu Kocham was, Johnny, kocham was wszystkich. Niech Bóg błogosławi
@shellyfilippi 4 dni temu I rebuke all evil. THE KING IS COMING! . @lindaling40 4 dni temu Cześć Jonathan, mam trochę zaległości w oglądaniu Twoich filmów. U mojego męża niedawno zdiagnozowano prawdopodobnie śmiertelny nowotwór. Proszę o modlitwę abym była dla niego silna. Proszę o modlitwę o uzdrowienie dla niego. A jeśli nadejdzie jego czas, to przynajmniej wiem, dokąd idzie. Dziękuję za wszystko, co robisz dla tej społeczności . @evangelismAI 4 dni temu (edytowany) Kiedy po raz pierwszy spotkałem Cię 5 lat temu, byłem właściwie niewierzącym i odstępcą, nic, w czym dorastałem w kościele, nie miało sensu. Historia stworzenia, cały exodus, dlaczego Bóg miał swój naród wybrany, wszystkie te wersety, które naprawdę nie miały sensu w kontekście tego, co było omawiane. Życie w ogóle nie miało sensu, po co nas tu umieścił, to znaczy przeczytałem Biblię od deski do deski i nic takiego nie rozumiem.
Poszedłem na uniwersytet i wiedziałem, że są dwie historie o stworzeniu świata, po prostu studiując hebrajski, od profesora religii, jednak nie miał on innego wyjaśnienia poza tym, że Mojżesz musiał skopiować to od kogoś innego, na przykład Gilgamesza czy kogokolwiek innego. Nie było żadnego objawienia ani zrozumienia, co to może być.
Jednakże, kiedy obejrzałem Twoje rzeczy, od razu wzbudziło to moją ciekawość i po prostu zrzuciłem łuski z oczu. Pamiętam, że pierwszym filmem, który zobaczyłem, był ten z wojną i obrazami, a ty po prostu pisałeś o tym. Nie pamiętam, co to był za film, ale po prostu pojawił się na moim kanale i pochodził z Twojego oryginalnego kanału. To było takie przypadkowe. A potem obejrzałem Echnatona. To było dzikie. Dziękuję Bogu, że tak się stało i Twój kanał został do mnie przesłany i jedyne, co mogę powiedzieć, to to, że sam Bóg postawił Cię przede mną, aby obudzić mnie ze ślepoty.
Od tego czasu był to klucz do odblokowania królestwa. A ja nawet pomyślałam: OK, zobaczmy, czy on po prostu źle to interpretuje. Nie, jest jeszcze gorzej, gdy patrzę na starożytne hebrajskie piktogramy. Przedstawia dokładnie to, o czym mówisz. Nasienie węża kontra Adams. Zepsucie ciała w czasach Noego. Rasa wsobna kannanitów. Watykan to cholerny wąż
Bracie, cieszę się, że Pan posłał cię jako posłańca. I po prostu wiedz, że wykonujesz jego pracę. Doprowadziłeś mnie do pojednania z Jezusem i teraz jestem zwrócona do Niego. Jestem jak Piotr, jestem gotowy opuścić ten namiot, w którym uwięziona jest moja dusza. Niech Jezus sprawiedliwie Cię błogosławi i strzeże. Kto temu zaprzecza, jest ślepy.
SZATAN=ZESPÓŁ RACE OF KAIN - ZESPÓŁ RZEŹNICZEGO JEZUSA - ABEL!! WIDZISZ NADCHODZĄCY BLITZ?? NA PEWNO TO WIDZĘ
.
noemi
Napisane: 28 września 2024, o 18:00
Hind Sight is 20-20, "I AM In CONTROL Of The Earth's INHAHITANTS, Angel of The Abyss" Now Do U SEE https://www.youtube.com/watch?v=I0byadhHjqA 24 września 2024 r. Ta reklama mówi wszystko i POTWIERDZA WSZYSTKO, co pokazywałem, że dół się PODNOSI
.
noemi
Napisane: 28 września 2024, o 18:01
From HIDDEN To Revealed To Obvious To STUPID OBVIOUS To DESTRUCTION OF The TEMPLE OBVIOUS---- Reboot https://www.youtube.com/watch?v=sJ6y7HMnYD4 Od UKRYTEGO do Ujawnionego do Oczywistego do GŁUPIEGO OCZYWISTEGO do ZNISZCZENIA ŚWIĄTYNI OCZYWISTE---- Reboot
CZY ((( TY ))) WIDZISZ SŁOWO MANIFEST W TYM FILMIE? CZY TO NAPRAWDĘ BYŁO TAKIE PROSTE? Charlotte ??
12 paź 2024 Słowo MANIFESTUJE SIĘ, GDY ŚWIAT JEST WYWRÓCONY DO GÓRY NOGAMI . @mikey4396 1 dzień temu (edytowany) Żadnego kłamstwa, żadnego kłamstwa, żadnego kłamstwa. Prawda, szczerość, miłość .1,
@scooter313 1 dzień temu Zawsze się modlę i myślę o Tobie. Dziękuję Ci, ukochany proroku i stróżu. Kocham Cię w Chrystusie. Wielki niedźwiedzi uścisk, spokój i łaska @Nikki-T 1 dzień temu Hej Jonathanie! Dziś są moje urodziny! Mam nadzieję, że czujesz się lepiej.... Nie mogę się doczekać wiadomości od ciebie, mój bracie
5. @joesarri5689 2 dni temu Johnny, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Powiedz Coreyowi i Zachowi, cześć, że zaglądam na ten kanał od dłuższego czasu. Chciałem tylko podziękować za wszystko, czego nauczasz przez El Wszechmogącego! Kontynuuj niesamowitą pracę! Niech was Bóg błogosławi. . @Deborah-uw5ip 5 dni temu „Postawmy sprawę jasno – dość tych bzdur”. Imo masz rację co do JK. Niektórzy z nas mają naturalną zdolność „widzenia” rzeczy lub postrzegania rzeczy, których inni nie dostrzegają. A to daje zrozumienie wykraczające poza to, co ma większość ludzi. W trakcie tego procesu zauważyłem, jak dystansuję się od niektórych ludzi, ponieważ są oni nienormalni (narcystyczni) i wolę być sam. Niewielu naprawdę pragnie prawdy. Inni gonią za nim jak za złotem. Miło mi posłuchać Twojego podejścia do tego ważnego tematu. . @Elfina01 5 dni temu Blessings to you Jonathan and shout-outs from Washington State! You're absolutely correct, the world has become cold unfeeling and uncaring. It's not the world I grew up in. Brother my mom is devoted Catholic. I've shown her your videos and pray the Lord will open her eyes so she will see and hear the truth. She is strong willed in her faith and will ram down what she believes down your throat which is where her and I clash a lot. Glory to our father EL and for your teachings and waking so many
.
noemi
Napisane: 18 października 2024, o 11:27
IT IS GOING To Be (((( MORE REAL )))) Than The Craziest Sci-Fi Movie Your Brain Could Imagine -Next https://www.youtube.com/watch?v=a9KRJ9oTwMA BĘDZIE (((( BARDZIEJ REALNY )))) niż najdziwniejszy film science fiction, jaki twój mózg może sobie wyobrazić - Następny
. 17 paź 2024 Czy możesz sobie wyobrazić, że NOWY JORK został zbombardowany i wydrukowany na amerykańskich banknotach? Co powiesz na inwazję wcześniej nieznanej istoty (jak Agent Smith z filmów MATRIX), która pojawiła się w całej populacji w jednym czasie, jakby wszyscy byli częścią większej świadomości, jak scena z filmu Mumia, w której wszyscy mieszkańcy skandowali „Imhotep, Imhotep, Imhotep, Imhotep” „””” Cóż, komunikacja od PANA BOGA i WSZYSTKIE OBJAWIENIE NADPRZYRODZONYCH DANYCH, z Pismami Świętymi jako KOMPLETNYM ŁAMACZEM KODU, MAMY TERAZ GOBELIN, KTÓRY TYLKO STWÓRCA MÓGŁ UTKAĆ razem,,,, I TYLKO ON MÓGŁ WYBRAĆ Metody i Połączyć je z Niemożliwościami, jakby to było powszechne lub po prostu codzienne interakcje.. KRÓTKO MÓWIĄC, Pan pozwolił mi zgromadzić Nadprzyrodzoną Niebiańską Mądrość i Wiedzę, znacznie przewyższającą WSZYSTKO, co ŚWIAT mógłby zaoferować.. Kiedy już przekroczysz W tym świecie możesz w końcu zobaczyć ......... WSZELKA CHWAŁA JEZUSOWI, KRÓLOWI KRÓLÓW i PANU PANÓW. .
.
noemi
Napisane: 20 października 2024, o 15:06
Military CLEARED To USE LETHAL FORCE On U.S. Citizens. Time Of Jacob's Trouble =FE-Male Rival.COMING https://www.youtube.com/watch?v=opZjM2Z ... athanKleck Wojsko ZEZWOLONE NA UŻYCIE ŚMIERTELNEJ SIŁY wobec obywateli USA. Czas kłopotów Jakuba = FE-Male Rival.COMING
NADCHODZI 19 paź 2024 Rysowanie i świadectwo są w przygotowaniu….To JEST ((((ALL))))) (((SO))) (((( ((( OCZYWISTE )))))) (((((((((( TERAZ )))))))))))))... Żelazo=FE.+ Mężczyzna... Ona bierze NAD !!!!!!!!! . . @Angibee-2424 1 dzień temu Modlę się za wszystkich w IMIĘ JEZUS . @nadiabaldwin4328 1 dzień temu Bóg Ojcze, niech żadna broń utworzona przeciwko nam nie będzie prosperować. Chroń tę informację swoją wszechmocną ręką. W imieniu Jezusa modlimy się. Dziękuję Ci OJCIEC PAN BÓG WSZECHMOCNY EL za wysłuchanie naszych modlitw, wszelka chwała, cześć i uwielbienie Tobie. Przyjdź wkrótce, czekamy z oczami i rękami w górze jak małe dzieci mówiące „ABBA UP” . @lachlanbird9688 1 dzień temu Jonathan Kleck Dziękuję bardzo za całą Twoją wierną pracę. .
@HeartsNStuff 23 godziny temu Gośćowi z X, który udostępnił mi ten kanał, DZIĘKUJĘ! Zdecydowałem się usunąć mój kanał ze względu na nękanie, jakie spotkało mnie w moich postach, i spędziłem zbyt dużo czasu na kłótniach z tymi ludźmi. Jeśli to widzisz, jestem ci bardzo wdzięczny, że mnie tu przyprowadziłeś
@Nikki-T 19 godzin temu Powitanie! Najlepsza służba prawdy na YouTubie. Zmieniłem moje życie! . @tamb6404 18 godzin temu Amen! Powitanie! Jonathan dzieli się PRAWDĄ! .
@chipparker465 9 godzin temu AMEN! Chwała Jezu! To niesamowite! Jestem pewien, że ktokolwiek ci to wysłał, jest podekscytowany, że cię tu widzi. Jest tu dużo miłości, nie będziesz nękany na tym kanale. Witamy i jeśli będziesz czegoś potrzebować, po prostu zawołaj. Szczęść Boże .@zhenli1486 2 godziny temu Pamiętacie jego zdjęcie profilowe? Może oko? .
@danielleeclingansr6032 1 dzień temu Kiedy czekasz, przychodzą dobre rzeczy! Dziękuję Jonathan za wszystko, co robisz, abyśmy byli gotowi na powrót do domu! WSZELKA CHWAŁA NASZEMU NIEBIESKIEMU OJCU I JEGO JEDNORODZONEMU SYNOWI, NASZEMU ZBAWICIELOWI JEZUSOWI! .
@yhshuahhamashiack4064 1 dzień temu Doceniam cały Twój czas, energię i miłość! Dziękujemy, że pokazałeś nam jedyną drogę uczestniczenia w zbawieniu Jezusa! @comeoutofhermypeoplekarlat4116 1 dzień temu To takie fajne – im bliżej jestem Jezusa, tym bardziej Jego wola jest naprawdę moją wolą! Moja wolna wola. Każdy, kto naprawdę opowiada się za Jezusem, jest atakowany – chwalmy Jezusa! Udostępniamy jak zawsze! Jedziemy Jezu .jedziemy @Maugie-tr7wk 23 godziny temu To wideo zakończyło sprawę. Dziękuję za Twoją ciężką pracę i wiarę. Modlę się za wszystkich. .
@JesusChrist-yv2ro 1 dzień temu (edytowany) Zack wykonuje niesamowitą robotę przy swoich krótkich filmach, naprawdę podoba mi się jego talent. Dziękuję serdecznie Zack, Twój Pan. Nasz BÓG błogosławi cię i chroni zawsze, głęboko cię kocham, mój bracie!!!!! „Jesteś doceniany”!!!! Szabat Szalom .. @EvanProthro 1 dzień temu Twoje filmy pomogły mi dotrzeć do końca. Dziękuję za zaangażowanie w ratowanie zagubionych. . @RachaelNeel 1 dzień temu Idealny sposób na położenie się do łóżka… wypełniony prawdą i wielkim uściskiem! Dużo miłości .
@lindseypowell8201 1 dzień temu dziękuję Jonathan . @JosephineArce 23 godziny temu Modlę się, abym został uznany za godnego. Dziękuję Ojcze, że poprowadziłeś mnie na drogę życia wiecznego. Dziękuję Jonathanowi za wskazanie mi drogi.
.
anawa
Napisane: 23 października 2024, o 15:28
admin
On Your BELLY (External source of the Fetus ) U will Walk and conduct Your Way.This EXPLAINS So MUCH https://www.youtube.com/watch?v=D0Z14PpfDLg NA TWOIM BRZUSZKU (zewnętrzne źródło płodu) będziesz chodzić i postępować tak, jak chcesz. TO WYJAŚNIA TAK WIELE
. 23 paź 2024 W Księdze Przysłów 5 powiedziano nam Prz 5:3 BoH3588 wargiH8193 obcej kobietyH2114 opadająH5197 jak plaster miodu,H5317 a jej ustaH2441 są gładszeH2509 niż olej:H4480 H8081 Prz 5:4 Lecz jej koniecH319 jest gorzkiH4751 jak piołun,H3939 ostryH2299 jak obosiecznyH6310 miecz.H2719 Prz 5:5 Jej stopyH7272 schodząH3381 na śmierć;H4194 jej krokiH6806 chwytająH8551 piekło.H7585 .
@maura9785 7 godzin temu Zawsze dobry materiał do przemyśleń, tutaj w środku nocy. Dziękuję Jonathanie! Szczęść Boże i dużo miłości 20 @ericmartinez4939 7 godzin temu „Dziękuję Ci mój umiłowany Jezu Chryste, kocham Cię każdą cząstką mojego istnienia, Alleluja”!!!! 27 @jonathantice9387 3 godziny temu Dziękuję za filmy. Bardzo doceniane. . @KristieLovesJesus 7 godzin temu To koniec świata, jaki znamy… zwróćcie się do Jezusa… pokutujcie… On nie chce, żeby ktokolwiek zginął.. On kocha nas wszystkich. Szczęść Boże .
@danielleeclingansr6032 56 minut temu Dzień dobry Jonathanie! Twoje nauczanie nadaje inne znaczenie wyrażeniu: (BURZĄC MNIE) WSZELKA CHWAŁA NASZEMU NIEBIESKIEMU OJCU I JEGO JEDNORODZONEMU SYNOWI, NASZEMU ZBAWICIELOWI JEZUSOWI! 3
@Nannyb10 7 godzin temu Przyjaciel mojego taty z dzieciństwa (i siostra mojego przyjaciela) została księdzem i zakonnicą. Pamiętam tylko, że jak byłam młodsza, wszyscy, skąd pochodzą, powtarzali, że cała rodzina pójdzie do nieba, bo mieli w rodzinie księdza i zakonnicę. To takie smutne, że wszyscy śpią .
@jaymepoole269 4 godziny temu Kochaj Johnny'ego i jego pragnienie naśladowania Boga i bycia posłusznym w mówieniu o tym, o czym Bóg go prowadzi. Wystąpienie wymaga wielkiej wiary. Za każdym razem, gdy oglądam film, czuję zachętę… do bycia odważnym, odważnym i wiernym!!
Teraz jest 26 kwietnia 2025, o 18:33 Strefa czasowa: UTC