22 paź 2024 ON robi NIEMOŻLIWE, jakby to nie było nic wielkiego!! Cały czas!! .
@Belle-m9m 1 dzień temu Niedawno rozwiodłam się z moim niewierzącym mężem (zostawiając prawie wszystko). Poproszono mnie (podczas oglądania tego) o sprawdzenie wszystkich numerów związanych z moim nowym adresem. Każdy z nich opowiedział moją historię z Jezusem. Niesamowity!!! Dziękuję Jonny, że pomogłeś mi otworzyć oczy już w 2016 roku! Kocham cię mój kochany bracie!!!! Do zobaczenia wkrótce! .
@seanhall4294 20 godzin temu Stałem się bardzo odizolowany. Przebywanie w grupie jest nie do zniesienia. Wiem, że zgromadzenie z Chrystusem będzie inne, ponieważ stracimy ciało, zostaniemy uwielbieni i nie będziemy mieli ziemskich trosk. Wspaniale będzie móc prawdziwie kochać i czcić naszego stwórcę, tak jak zawsze nam było przeznaczone, i nie być uwięzionym w tej zubożonej wersji istnienia. . @tx-sweet-pjg3547 1 dzień temu Drogi Jezu, potrzebujemy Cię bardziej niż kiedykolwiek! Trzymaj nas Jezu, gdy się modlimy, trzymaj nas, Jezu, gdy płaczemy, trzymaj nas, Jezu, gdy żyjemy, trzymaj nas, Jezu, gdy umieramy, przyjdź szybko Królu Jezu, chcemy wrócić do domu, kochamy Cię Panie Jezu, bez względu na burzę 43 @JohnCharles-xh8nz 1 dzień temu Dla tych, którzy pokornie i proszą o pokorę, niezaprzeczalne jest to, co zostało wyrażone i PRAWDA, którą ta służba dała WSZYSTKIM prawdziwie wierzącym, JK Zwiastun prawdziwego wierzącego - brata i wojownika, w Jezusie Imię, jesteśmy błogosławieni ponad wszystko Zmierz
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
Reklama
Tytuł:
Napisane: 23 października 2024, o 15:41
noemi
Tytuł: Re: K l e c k Jonathan
Napisane: 28 października 2024, o 12:22
The KING of The SERPENT RACE. TWIN T-REX ?? WHY ?? NOW YOU KNOW 4-SURE Because the WORD Declares It https://www.youtube.com/watch?v=S7yDOJk ... athanKleck KRÓL RAS WĘŻOWYCH. BLIŹNIACZY T-REX ?? DLACZEGO ?? TERAZ WIESZ 4-SURE Ponieważ Słowo to Deklaruje
. 28 paź 2024 https://odysee.com/@CoryBarbee:8/COMP... To trwa od POCZĄTKU do KOŃCA... To jest Zrozumienie Całej Tajemnicy Życia i Śmierci oraz NASZEGO CELU i ROLI W NIM @1bassman9 9 godzin temu Kiedy Barack i Michael/Michele Obama powiedzieli, że będą przejrzyste, nie wiedziałem, że mieli na myśli przezroczystość! Dziękuję, Jonathanie! . @JesusChrist-yv2ro 5 godzin temu (edytowany) „To jest to 4321, B4 Ogień”!!!!! Czas wracać do domu!!!! „Szukajcie Jezusa Chrystusa, póki jeszcze macie szansę”!!!! Kocham was wszystkich!!!! Szalom .
@MILLSZ635 11 godzin temu Kocham was, Johnny, kocham was wszystkich. Niech Bóg błogosławi . @RachaelNeel 10 godzin temu Cały dzień czekałem na ten film. To wszystko naprawdę ma teraz sens. Dlaczego w ogóle musi nastąpić koniec tego świata. Wiele rzeczy, nad którymi kiedykolwiek się zastanawiałem, nie jest już pytaniami, ale odpowiedziami. Dziękuję, że pomogłeś mi zrozumieć cały zagmatwany świat. WSZELKA CHWAŁA JEZUSOWI za to, że wyprowadził mnie z Babilonu i wkrótce do Nowego Jeruzalem. Nie mogę się doczekać, aż wszystkich zobaczę. Dużo miłości .@nicolepiskor708 8 godzin temu Kocham cię Jonathanie, dziękuję za wszystko, co robisz dla nas, aniołów/owiec. Kocham wszystkich moich braci/siostry w Chrystusie. Modlę się za wszystkich naszych zagubionych bliskich i zagubione owce, aby odpokutowali i zwrócili się do naszego Ojca El w Niebie. Dziękuję także Zacowi, Cory’emu, Dave’owi the Wave i każdemu, kto pomaga/wkłada się w tę służbę! . @LilyOlea777 7 godzin temu (edytowany) Zawsze wiedziałem, że coś jest bardzo nie tak z tym światem i nigdy nie miało dla mnie sensu, w jaki sposób możemy zostać stworzeni na obraz Boga. Wszystko, co mówisz, ma sens i teraz widzę to wszędzie wokół siebie. Wiem, że muszę zachować szczególną ostrożność, bo dałem się nabrać na plan wroga i jestem jednym z poległych i wygnańców. Wysławiam Pana Boga, że jest miłosierny i przebaczający, i wysłał Jezusa do tego piekła, aby nas uratować. Chciałbym, żeby wszyscy się obudzili. Dziękuję Jonathanie za Twoją wierność i dzielenie się prawdą, nawet gdy jesteś atakowany. Modlę się o waszą ochronę i błogosławieństwa w imieniu Jezusa. .@tedwyberanec8518 5 godzin temu Zatem twoje przedstawienie egipskiego hieroglifu podczas rysowania wszystkich cyfr wyraźnie pokazuje bez wątpienia, że jesteś błogosławiony przez Boga, że pokazujesz nam wszystkim, którzy mają oczy do patrzenia i uszy do słuchania, jaka jest absolutna prawda o tym, jak jesteśmy uformowani. Wszystko to pasuje do wszystkiego, co głosiłeś, odkąd zacząłem słuchać Twojej posługi. Dodaj sposób, w jaki odkryłeś złożenie naszej waluty, aby pokazać, że proroctwo zniszczenia jest trafne. Wszystkie reklamy, występy i filmy wyraźnie pokazują, że zostałeś namaszczony przez Pana Boga, aby pokazać nam, jaka jest jasna prawda. Niech Pan Bóg nadal Was błogosławi, abyście byli zwiastunem tego, co powinno zostać pokazane nam wszystkim. Dziękuję Jonathanie!
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!
.
anawa
Napisane: 28 października 2024, o 15:09
admin
ZMIANY KLIMATYCZNE (( JEST )) NAJWAŻNIEJSZĄ SPRAWĄ NA NASZYM ŚWIECIE! ALE ZOBACZ JAK NAPRAWDĘ JEST .. M.O.D. https://www.youtube.com/watch?v=5-BB-7nXQ6c&t=641s CLIMATE CHANGE (( IS )) The Most IMPORTANT Matter In Our WORLD! BUT SEE IT How It TRULY IS .. M.O.D.
9 paź 2024 Monsters On Show.... Łatwo ZOBACZYĆ Czas iść !! Koniec JEST początkiem.....Jeśli jesteś jednym z nas....Zawsze TAK JEST
@sharonwellman4352 2 tygodnie temu Siedzę tutaj, w środkowej Florydzie, obserwując i czekając, aż Milton przejdzie. Moje serce pęka. Urodziłem się i spędziłem większość życia w rejonie St. Petersburga/Zatoki Tampa. Kiedy mnie tam nie było, byłem w pięknych górach Karoliny Północnej, które zostały zniszczone przez Helene. Bardzo trudno jest być świadkiem całkowitego spustoszenia tych ziem i ludzi. Niech nasz Pan będzie miłosierny dla wszystkich na ścieżce tych gwałtownych burz i pocieszy, oraz zatroszczy się o wszystkich, którzy cierpią w ich następstwie.
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
noemi
Napisane: 8 listopada 2024, o 16:16
The DAY Of The SERPENT..Is OVER! The REIGN Of The SHEEP BEGINS.. This WORLD Is OVER .The NEW BEGINS!
@icallbs222 6 dni temu Dziękuję Jezu!!! Myślałam, że coś ci się wczoraj stało! Wczoraj wieczorem zostałem ocalony. Dziękuję za pomoc i wskazówki!
29. @melissalopez5481 3 dni temu Chcę iść do domu. Proszę Jezu zabierz nas do domu. Kocham Jezusa. . @ginafavre5586 6 dni temu Tak, Jonathanie. Cóż, to jest po prostu idealne. Właśnie powiedziałam mężowi jakieś 15 minut temu, że nie chcę dzisiaj iść na zakupy spożywcze. Chcę go spędzić z Panem, czytając i modląc się. Wtedy się pojawiłeś. Jak doskonały jest nasz OJCIEC. JEZUS NASZ KRÓL. .@robertawilliamson1600 6 dni temu Kocham Cię J. DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! . @RostroDangel 6 dni temu . Pokój i łaska bracie Johnny i Rodzina . @ErinP79 6 dni temu Przyjdź Panie Jezu!! Nie mogę już znieść bólu i cierpienia! Wytrzymam do Końca i wszystko jest w TWOIM czasie, ale jestem zmęczony i załamany Pragnę wrócić do domu, do nieba . @ksmithwillis 6 dni temu (edytowany) Hej, bracie, nie brałem udziału w filmie, w którym ci podziękowałem. Nawet nic o tym nie wiedziałem. Nie wiem jak to możliwe. ale chcę Ci tylko powiedzieć dziękuję i słucham Cię od lat. Kiedy usłyszałem Cię po raz pierwszy, mój duch był zgodny i zrozumiałem już wiele zasad, którymi się dzieliłeś. Prawda jest taka, że Twoje nauczanie i dzielenie się z Tobą przyniosło mi jasność i umocniło wszystko. Mówię, że Duch Święty wylał już beton, ale słuchanie prawd, którymi się dzieliliście, uczyniło go solidnym. Więc chcę tylko powiedzieć dziękuję. Walczcie dalej w dobrym boju i trzymajcie się nadziei, którą pokładamy w Chrystusie Jezusie. Kocham Cię i jeśli nie zobaczę Cię tutaj na Ziemi, do zobaczenia na uczcie weselnej Brata Baranka!! Kiedy zobaczę mojego Pana i Zbawiciela, przyjdę i się przywitam. Pokój i Łaska Bracie, Pokój i Łaska. Bądźcie mocni w Panu i mocy Jego mocy
..@barbarareece4964 4 dni temu Jonatan... Pan Jezus wyznaczył cię na taki czas jak ten. JESTEŚ NIESAMOWITY!!! Tylko dlatego, że Ten, który żyje w tobie. Obserwowałem cię od lat. Jesteś na miejscu! Twoja odwaga, by nadal mówić prawdę, nawet gdy demonizowani ludzie chcą cię ukrzyżować za ujawnienie prawdy. Modlitwy trwają 1. @peterkeady9247 3 dni temu Działaj dalej, bądź silny Wiem, że zostało już niewiele sił Wszyscy bardzo cię kochamy . @JosephineArce 6 dni temu Wierna miłość Pana nigdy się nie kończy. Twoje Słowo ukryłem w swoim sercu. Dziękuję Jonathanie. . @margaretwilliams9007 6 dni temu Dobry wieczór, Jonathan Cóż za wspaniały film, który wczoraj nagrałeś. Płakałam razem z tobą, jest tam tak wielu wspaniałych braci i sióstr, że spotkamy się wkrótce, kiedy wrócimy do domu. Kocham Cię, Jonatanie, chwała naszemu królowi. EL Wszechmogący Bóg Emmanue . @mattweigand8238 3 dni temu Wiele lat temu zaczęłam modlić się do mojego Pana Boga, aby pozwolił mi mieć oczy pozwalające widzieć prawdę tego świata. To doprowadziło mnie do tej wiedzy i doprowadziło mnie do tego kanału, który w zasadzie wszystko bezbłędnie poskładał! Kontynuuj swoją niesamowitą pracę, Johnny! Niech Bóg nadal Wam błogosławi. Brat w Chrystusie
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!
.
noemi
Napisane: 8 listopada 2024, o 16:27
IF YOU UNDERSTAND THIS, YOU ARE TRULY BLESSED As WE APPROACH The END Of The AGE and FULL RESTORATION
JEŚLI TO ROZUMIESZ, JESTEŚ NAPRAWDĘ BŁOGOSŁAWIONY, GDY ZBLIŻAMY SIĘ DO KOŃCA WIEKU I CAŁKOWITEJ ODBUDOWY
ń 11 paź 2024 CZAS CAŁKOWITEJ ODBUDOWY JEST NADCHODZĄCY....Zobacz SZCZEGÓŁY w filmie, a ja napiszę komentarz po emisji przez dwa dni . @robertlambert3651 4 tygodnie temu Ten siedmiominutowy i dziewięciosekundowy film jest cenniejszy niż wszystkie bogactwa, jakie ten świat mógł kiedykolwiek wyprodukować! Dziękuję Ci, Jonathanie, bądź uwielbiony, KRÓL JEZUS PRZYCHODZI!!!!.. !……. . @FaithinYahoshua 4 tygodnie temu Dziękuję Jezu za otwarcie mi oczu i dziękuję Panie Jonathanie za przekazywanie prawdy. Chwała Jezusowi. . @sandravanpelt357 4 tygodnie temu Jonathan, jesteś naprawdę najodważniejszym człowiekiem na całym świecie! Dziękujemy Jezu za naszego złośliwego proroka Jonathana, jesteśmy bardzo wdzięczni za Ciebie, PANIE !!.
@RachaelNeel 4 tygodnie temu Mój dług został spłacony w całości. Dziękuję Jezu!!!!!! . @nineminutesdead 4 tygodnie temu Modlę się za twoją stopę. Ojcze, strzeż stóp, które przynoszą dobrą nowinę w imieniu Jezusa .@comeoutofhermypeoplekarlat4116 4 tygodnie temu Dziękuję Ci Jezu Chryste, że spłaciłeś mój dług za grzech w całości. Jestem bardzo wdzięczny, że poprowadzono mnie do tej posługi – Johnnie, nasz król, wybrał cię z dobrych powodów i wiem, że nie chcesz pochwał, ale naprawdę cię doceniam, mój drogi bracie. Udostępnij to .
@forsheepsakes 4 tygodnie temu O, udostępniam ten. Prawdopodobnie najlepszy film, jaki kiedykolwiek nakręciłeś. Chwała Bogu!
.
noemi
Napisane: 8 listopada 2024, o 16:27
IF YOU UNDERSTAND THIS, YOU ARE TRULY BLESSED As WE APPROACH The END Of The AGE and FULL RESTORATION
JEŚLI TO ROZUMIESZ, JESTEŚ NAPRAWDĘ BŁOGOSŁAWIONY, GDY ZBLIŻAMY SIĘ DO KOŃCA WIEKU I CAŁKOWITEJ ODBUDOWY
ń 11 paź 2024 CZAS CAŁKOWITEJ ODBUDOWY JEST NADCHODZĄCY....Zobacz SZCZEGÓŁY w filmie, a ja napiszę komentarz po emisji przez dwa dni . @robertlambert3651 4 tygodnie temu Ten siedmiominutowy i dziewięciosekundowy film jest cenniejszy niż wszystkie bogactwa, jakie ten świat mógł kiedykolwiek wyprodukować! Dziękuję Ci, Jonathanie, bądź uwielbiony, KRÓL JEZUS PRZYCHODZI!!!!.. !……. . @FaithinYahoshua 4 tygodnie temu Dziękuję Jezu za otwarcie mi oczu i dziękuję Panie Jonathanie za przekazywanie prawdy. Chwała Jezusowi. . @sandravanpelt357 4 tygodnie temu Jonathan, jesteś naprawdę najodważniejszym człowiekiem na całym świecie! Dziękujemy Jezu za naszego złośliwego proroka Jonathana, jesteśmy bardzo wdzięczni za Ciebie, PANIE !!.
@RachaelNeel 4 tygodnie temu Mój dług został spłacony w całości. Dziękuję Jezu!!!!!! . @nineminutesdead 4 tygodnie temu Modlę się za twoją stopę. Ojcze, strzeż stóp, które przynoszą dobrą nowinę w imieniu Jezusa .@comeoutofhermypeoplekarlat4116 4 tygodnie temu Dziękuję Ci Jezu Chryste, że spłaciłeś mój dług za grzech w całości. Jestem bardzo wdzięczny, że poprowadzono mnie do tej posługi – Johnnie, nasz król, wybrał cię z dobrych powodów i wiem, że nie chcesz pochwał, ale naprawdę cię doceniam, mój drogi bracie. Udostępnij to .
@forsheepsakes 4 tygodnie temu O, udostępniam ten. Prawdopodobnie najlepszy film, jaki kiedykolwiek nakręciłeś. Chwała Bogu!
.
noemi
Napisane: 8 listopada 2024, o 16:30
The DEVIL came to Michigan. EMIN3N !! No Fakin. Souls they're Takin -UpDown Underground Santa HoWoHO https://www.youtube.com/watch?v=v8fHHLA ... athanKleck Diabeł przybył do Michigan. EMIN3N!! Bez faki. Dusze, które zabierają -UpDown Underground Santa HoWoHO
. 29 paź 2024 Czy widzisz je teraz??Możesz rozpoznać każde drzewo po jego owocach .
@LilyG153 9 dni temu I mamy kopię zapasową kopii zapasowej, więc wy, niewierzący, wycofajcie się!! . @elainewood2228 9 dni temu Niewiarygodne, przeżywamy swój najgorszy koszmar. Pozostańcie silni, bracia i siostry. Dziękuję Jonathanowi za waszą ciężką pracę. Kocham was wszystkich. Elaine
.
noemi
Napisane: 8 listopada 2024, o 16:38
The ASSIMILATION To (THEM) Is AS OBVIOUS as WATCHING THIS VIDEO TRAILER That Is EDITED.. JUST LISTEN https://www.youtube.com/watch?v=gJzwMEz ... athanKleck ASYMILACJA (DO NICH) JEST TAK OCZYWISTA JAK OGLĄDANIE TEGO ZWIASTUNA WIDEO, KTÓRY JEST ZMONTOWANY. PO PROSTU POSŁUCHAJ
Jonathan Kleck . @klaus8104 13 godzin temu ✟ „Uważam bowiem, że cierpień obecnego czasu nie można porównywać z chwałą, która się w nas objawi”. Rzymian 8:18 (KJV)
.
noemi
Napisane: 11 listopada 2024, o 16:10
ONLY At The HARVEST Can You SEE The TARES THEY Are DIFFERENT(EVIL). SEE The 2 Different SPIRITS NOW? https://www.youtube.com/watch?v=A4euI2H ... athanKleck TYLKO PODCZAS ŻNIW WIDZISZ KĄKOLE. SĄ RÓŻNE (ZŁE). WIDZISZ TERAZ 2 RÓŻNE DUCHY?
10 lis 2024 Tak łatwo zobaczyć i ZROZUMIEĆ na końcu
@margaretwilliams9007 1 dzień temu Dzień dobry, Jonathan jest prawie 3 w nocy w Liverpoolu w Anglii. Po prostu nie mogę spać. Próbowałem, ale nie mogę za bardzo, co dzieje się w tym kraju i we wszystkich innych zachodnich krajach na całym świecie. Zdecydowanie jesteśmy na samym końcu wszystkiego, co Biblia rozgrywa się na naszych oczach. Dziękuję Jonathanowi za Twoją ciężką pracę i za to, że zawsze tu jesteś, . @RichardGriffin-b9n 19 godzin temu Życie w tym nowym ciele, którym Chrystus obdarza mnie łaską, jest dość bolesne. Ale będę iść dalej. Nie przestanę wierzyć w Chrystusa. Zachowam wiarę .
@michelleanderson8083 1 dzień temu Dziękuję Johnny. Modlę się za wszystkich zgubionych, w tym za osoby, które znam i kocham. .
@parrychronicles929 1 dzień temu Jestem bardzo wdzięczna, że Jezus wyprowadził mnie z ciemności do światła. To najlepsza wiadomość na świecie!!! Pozdrawiam i dziękuję za wszystko!!! Pokój i Łaska dla wszystkich . @nicolepiskor708 1 dzień temu KOCHAM WAS WSZYSTKICH KOCHAM NASZEGO OJCA EL JEZUSA CHRYSTUSA IMMANUELA. PROSZĘ PRZYJDŹ ZABRAĆ NAS! AMEN . @jondembo511 1 dzień temu Jezus uwolnił jeńców, przecinając łańcuchy trzymające nas uwięzionych w naszych cielesnych kombinezonach! Kiedy przyjęliśmy Jezusa i pozwoliliśmy Mu zająć nasze miejsce na środkowym krzyżu, zerwaliśmy nasze łańcuchy i zostaliśmy uwolnieni! Cieszę się, że używasz słowa „Kąkol” w odniesieniu do gadów Węży, które rosną razem z nami na tej równinie. Używam słów Pszenica i Kąkol, kiedy wyjaśniam ludziom, że absolutnie istnieje inna rasa, która żyje wśród nas, ludzi adamicznych. Biblia wyjaśnia to doskonale, gdy Jezus nauczał przypowieści o siewcy i nasionach, pszenicy i kąkolu. Zawsze żyli wśród nas. Ale nawet posługując się przypowieścią, której nauczał Jezus, ludzie nie chcą lub nie lubią przyznać się do faktu, że nie jesteśmy sami, dosłownie, że istnieją gady, węże Kąkol, które zostaną spalone po Ucisku. Dlatego właśnie występuje syndrom twarzy demonów, ponieważ oni już się nie ukrywają. Bądźcie wojownikami i codziennie zakładajcie całą zbroję Bożą, aby móc walczyć z Kąkolem i wszystkimi sługami Szatana. Miłość do was wszystkich .
.
noemi
Napisane: 11 listopada 2024, o 16:36
THEY ((( KNOW ))) THEY Are Kaput. Completely Broken into and in Half. PLEASE Get the Newest FOLDER https://www.youtube.com/watch?v=_naAm4d ... athanKleck ONI ((( WIEDZĄ ))) ONI SĄ KAPUT. Całkowicie rozbici na pół. PROSZĘ Pobierz najnowszy FOLDER
.
noemi
Napisane: 11 listopada 2024, o 16:41
SALVAGED This HOUR ! MUST WATCH To Get READY For FULL DISCLOSURE LID Is COMPLETELY OFF! GLORY 2 GOD https://www.youtube.com/watch?v=YXHOZ6Z ... athanKleck URATOWANE W TEJ GODZINIE! MUSISZ OBEJRZEĆ, ABY PRZYGOTOWAĆ SIĘ NA PEŁNE UJAWNIENIE. POKRYWA JEST CAŁKOWICIE ZDJĘTA! CHWAŁA 2 BÓG
@chipparker465 1 dzień temu Wiedziałem to! Chwała Jezusowi! Widziałem ten ostatni film i zacząłem się modlić, aby Jezus go odzyskał. To wspaniały człowiek! Jestem słaby fizycznie, czuję się jak gówno, nie mogę spać, ale przy odrobinie wiary i modlę się za brata w potrzebie. Jezus odpowiada na nasze modlitwy. Potrzebuję tylko wiary. Teraz spróbuję zasnąć podczas słuchania tego filmu i dokończę go jutro, jeśli Pan pozwoli. Dziękuję Ci, Jezu. Mam nadzieję, że śpisz dobrze, Jonny.
.
noemi
Napisane: 18 listopada 2024, o 17:03
THE WAY ((OUT)) Of The SNARE Watch Repetitively. The SCRIPTURES Declare the Obviousness of the TRAP https://www.youtube.com/watch?v=JNhx6Qe ... athanKleck DROGA ((WYJŚCIE)) Z PUŁAPKI Obserwuj wielokrotnie. PISMA ŚWIADOME OZNACZAJĄ oczywistość PUŁAPKI
.
noemi
Napisane: 21 listopada 2024, o 15:41
THE WAY ((OUT)) Of The SNARE Watch Repetitively. The SCRIPTURES Declare the Obviousness of the TRAP https://www.youtube.com/watch?v=JNhx6Qe ... athanKleck DROGA ((WYJŚCIE)) Z PUŁAPKI Obserwuj wielokrotnie. PISMA ŚWIADOME OZNACZAJĄ oczywistość PUŁAPKI
.
noemi
Napisane: 26 listopada 2024, o 07:58
NOW! RIGHT NOW! COME OUT of HER My PEOPLE ! NOW YOU KNOW FOR SURE!! TIME Of The FEMALE RIVAL Is HERE https://www.youtube.com/watch?v=h-QoObA ... athanKleck TERAZ! TERAZ! WYJDŹCIE Z NIEJ, LUDZIE! TERAZ WIECIE NA PEWNO!! NADSZEDŁ CZAS KOBIET-RYWALIZATORÓW
. 26 lis 2024 TO CAŁKOWICIE JĄ ODKRYWA!!!!! NADSZEDŁ CZAS NA JEJ OSĄD, a jeśli JESTEŚ Z NIĄ ZWIĄZANY, TO JESTEŚ W GÓWNIE...OBUDŹ SIĘ TERAZ!! . @skyym3629 57 minut temu Kiedyś musiałem mrużyć oczy, żeby zobaczyć to, co zawsze pokazywał nam brat Jon. W ciągu ostatnich dwudziestu lat moje oczy naprawdę się pogorszyły i teraz noszę okulary, więc jedyne, co robię, to opuszczam okulary pod oczy i widzę doskonale. Pokój, łaska i modlitwy za was wszystkich.
.
anawa
Napisane: 28 grudnia 2024, o 16:42
admin
Who Are You? "ELOHIYM, We CREATED YOU!" -- IF You Get This WRONG Then THEY Will Get YOUR SOUL !!!!!
Jonathan Kleck 24 gru 2024 Zwróć się do Pana BOGA TERAZ!!!!!! NIE CZEKAJ,,,SZUKAJ GO TERAZ!! Nie czekaj!!.Wielkie oszustwo się rozwija .
@ericmartinez4939 2 dni temu (edytowany) „Przynieś to do domu, umiłowany bracie Jonatanie, nadchodzi Twój KRÓL, kocham was wszystkich w Jezusie Chrystusie Wszechmogącym!!!!!!! Szalom .
@6OSCARMIKEBAND 3 dni temu Johnny, czy zdajesz sobie sprawę, ilu z nas zginęło, zanim się pojawiłeś i wywróciłeś nasze życie do góry nogami? Radujcie się, radujcie i chwalcie Boga, że wybrał Was, aby nas poprowadzić do Swojej chwały. Kurczę, jestem naprawdę wdzięczny, że mogę oglądać i uczyć się o tym systemie, w którym wszyscy żyjemy, i o tym, jak się w nim poruszać. Gdybyś tego nie zrobił, większość z nas nadal błąkałaby się po omacku. Dziękuję za wszystko, co zrobiłeś i co robisz, i dzięki niech będą Jezusowi, że zesłał nam swojego posłańca! . @Quest4crowns 3 dni temu Można to powtórzyć, oczy nam się otwierają na prawdę, dziękujemy Panu Bogu, że posłużył się Jonathanem Kleckiem!! .
@jasonsamuel4110 4 dni temu Nie potrzebuję nawet kawy rano. Te filmy denerwują mnie o czwartej rano . @kenseymour5152 4 dni temu Budzisz się w tym samym czasie, kiedy robię Boże Błogosławieństwo 3 @skyym3629 4 dni temu To świetny początek dnia, to pewne. 3 @KristieLovesJesus 4 dni temu Ten wywiad za każdym razem mnie przeraża… Dziękuję, bracie Jonathanie! Drogi Jezu, modlę się, czuwaj nad nami w dzień i w nocy.. potrzebujemy & Ciebie
@ElaineWood-c8l 4 dni temu Zaraz rozpęta się piekło!! módl się, abyś był godny. niech Bóg zlituje się nad ich złymi duszami. Dziękuję Jonathanowi i wszyscy moi bracia i siostry, módlcie się za tych, którzy będą zgubieni. Niech Bóg was wszystkich błogosławi. Elaine 37 @Maugie-tr7wk 4 dni temu Próbowałem podzielić się tym z moimi czterema braćmi i trzema siostrami, którzy zostali wychowani w wierze katolickiej, a oni się śmieją i myślą, że oszalałem. Wiem, że masz rację. Moja żona i 21-letni syn przynajmniej słuchali. Dziękujemy za wszystko i modlimy się o
@Jrobi7833-wh4qx 4 dni temu Dziękuję, Jonny. Jesteś wart swojej soli. Dziękujemy za nauczenie nas czystego złota od Ducha Świętego, abyśmy mogli wrócić do domu. Alleluja! Wszelka chwała Panu Bogu! 23 @73marbren 4 dni temu PRAWDA jest najlepszym darem….. JEZUS PRZYCHODZI !!! …ANAKRINO!!! 14 @tamb6404 4 dni temu ☕ Dziękuję Jonathanie i cała chwała Jezusowi! Więcej modlitwy można ocalić i módlmy się za każdego z nas w Najświętszym Imieniu Jezus . cieszę, że zająłem swoje stanowisko i powiedziałem NIE tej szczepionce. Mogłem stracić pracę, ale moje zwolnienie ze względów religijnych zostało zatwierdzone. Wielu innych po prostu poszło i dostało. Tylko garstka z nas tego nie zrobiła. 16 @AJFIREMAN1 4 dni temu Jonathan dziękuję za całą twoją ciężką pracę, bardzo to doceniam, naprawdę bardzo ☺.....Dziękuję ABBA i dziękuję Jonathanowi 19 @garryjha1 4 dni temu DZIELONE z podziękowaniem, wielką miłością bracie Jonathanie i WSZYSTKIMI świętymi Bożymi!
Teraz jest 26 kwietnia 2025, o 08:06 Strefa czasowa: UTC