Witaj dziękuję za miłe słowo wsparcia w moim watku to jest dla mnie bardzo cenne bo borykam się na Drodze z samotnościa i kazdy odruch serdeczności jest cenny i pokrzepiający pozdrawiam
_________________ Odszedł do Pana
Reklama
Tytuł:
Napisane: 22 września 2014, o 05:32
noemi
Tytuł: Re: seler
Napisane: 22 września 2014, o 06:46
WITAJ SELER WITAM SERDECZNIE MIŁO CIE WIDZIEĆ
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!
.
anawa
Napisane: 22 września 2014, o 07:07
admin
seler ADMINISTRACJA TEŻ CIĘ WITA SERDECZNIE
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
(RP
Napisane: 29 października 2014, o 14:40
aktywni
Seler sam Jezus przedstawił swoje ciało jako światynię blużnierca czy półgłówek ? Jana 2 wersy od 19 do 21 On swoje ciało nazwał światynia i obiecał że sam ja odbuduje /bez Marii odbuduje sam/ za epitey dziękuje niech Ci Bóg błogosławi seler
_________________ Odszedł do Pana
noemi
Napisane: 29 października 2014, o 16:00
Jeszua powiedział - Zburzcie Tą Swiątnie a Ja Ją w trzy Dni odbuduję..
Jak widzisz On porównał Ciało z Budowlą - Budowle z Ciałem Swoim... nasze budowle każdego dnia niszczeją dlatego nie masz sie co obrażać ,ze nie potrzebował brac od człowieka od Miriam . To jest ta Wspaniała nowina Obleczenia skazonego w Nieskazone.
Jaki mieli cel by wynosic maryje na Niebiosa czynic współodkupicielka ? czyli ,ze ona nie potrzebowała odkupienia ?
Nikt tu mie mówi ,o półgłówkach
_________________ Isaj40/9 Wstąpże na wysoką górę, zwiastunko dobrej nowiny Syjonie! Podnieś mocno twój głos, zwiastunko dobrej nowiny Jeruzalem! Podnieś głos, nie bój się! Powiedz miastom judy: Oto wasz Bóg!
Możliwe ,ze już słuchałeś ale tego nigdy nie zawiele . Jest tam też świadectwo jego żony.
Przeprosiny przyjmuję.
.
veteran
Napisane: 20 listopada 2014, o 20:10
aktywni
Tak za przeproszeniem to co ja lekko? Trochę byłeś za czuły w jednym temacie a co do Agnieszki pisania to mniej więcej każdy widzi że w jej obecnym stanie duchowym nie jest wskazane pisywać po forach.
veteran
Napisane: 20 listopada 2014, o 20:38
aktywni
Uznałem, uznałem ale temat CIAŁA jest gdzie indziej.
A ja Agnieszki nie przekreślam ale jedyne co ona robi to zamęt i dlatego nie może pisać na forum. Nie wiem czemu tobie to tak przeszkadza kiedy u mnie na forum również była banowana i nie było problemu a teraz jest.
agnieszka
Napisane: 21 listopada 2014, o 06:35
aktywni
Dołączył(a): 26 lutego 2013, o 10:01 Posty: 1222 Lokalizacja: In Christ Alone
seler napisał(a):
Veteran, nie będę robił off-topicu, ...ale szie lekko Wygłeśz, ...w ciele [sarx], boś nie uznał Jezusa w ludzkim ciele... Twoja brocha...
.... seler bedziesz mnie mial na sumeniu.....
_________________ wierze, ze PAN BOG nasz PAN JEDEN JEST, ze tym PANEM/YHVH jest JEZUS CHRYSTUS, BOG BLOGOSLAWIONY na wieki, CHRYSTUS, DUCH SWIETY objawiony w ciele ludzkim (sarx), Syn Bozy, Syn Czlowieczy. Wierze, ze OJCIEC jest w SYNU, a SYN w OJCU.
agnieszka
Napisane: 25 listopada 2014, o 10:24
aktywni
_________________ wierze, ze PAN BOG nasz PAN JEDEN JEST, ze tym PANEM/YHVH jest JEZUS CHRYSTUS, BOG BLOGOSLAWIONY na wieki, CHRYSTUS, DUCH SWIETY objawiony w ciele ludzkim (sarx), Syn Bozy, Syn Czlowieczy. Wierze, ze OJCIEC jest w SYNU, a SYN w OJCU.
noemi
Napisane: 8 maja 2015, o 14:27
Rugul Aprins - Colaj de cântari Sovata 2014 - www.predic.ro
chewenu SZALOM Alechem
.
whitedove
Napisane: 8 maja 2015, o 15:15
aktywni
dziękuję, że Ci szie podobało ! seler _____________
Czy ty siebie sobie wyobrażasz, że... Bóg stworzył cyganie
Seler Bóg jestwspaniałym stwórca wszystkich i wszystkiego .... Pozdrawiam whitedove
No... bo ja sobie nie wyobrażam, że.. a Ty ?
[spaliem cały dowcip, ja szie tak nie bawię, to miało być o żydach, ...o, kurczę] Dobra... Jutro... hej. seler.
_________________ whitedove / ona
noemi
Napisane: 12 sierpnia 2015, o 16:58
seler daj znac jak sie czujesz bo czułes sie źle nie poszedł do lekarza a czasem lekarz potrzebny . Odezwij sie.
.
agnieszka
Napisane: 23 sierpnia 2015, o 10:39
aktywni
Cytuj:
co szie lekko zakrztusili, potknęli lekko, kłamstwem zadławili... bo ja też miałem takie,
szie ma seler, czy juz wszystko w porzadku , czy juz nie masz takich... ?
Teraz jest 14 marca 2025, o 11:59 Strefa czasowa: UTC