Illuminati plan "prawa seksualne" dla dzieci
W lewo, w sierpniu Vogue francuski był krytykowany za sexualizing Ten 10-letni model.
"Nie popełnij błędu: nadejdzie dzień, kiedy dzieci będą" uwolniony "seksualnie A jeśli sprzeciw, twoje dzieci będą pobierane z was może to zająć trochę czasu, ale to przyjdzie..."
http://translate.googleusercontent.com/ ... Zypxk9Hdxgprzez Aspen
(Henrymakow.com)
Bitwa nad "praw seksualnych" osób małoletnich rozpoczęła.
Dzieci są seksualnie.
Zdaniem Iluminatów, młodzi ludzie są "wyzwolone".Niektórzy czytelnicy mają niewiarę expresaron że
"seksualizowanie dziecko kiedykolwiek miało miejsce. Ci czytelnicy nie rozumieją, jak Illuminati uchwalenia zmian społecznych: Start małe; Utrzymanie postępu cierpliwie i stopniowo; Między głębokie linki tworząc różne ośrodki (np. zmiany w sztuce i muzyce musi odzwierciedlać subtelne światy Ciśnienia są wywierane na poziomie szkoły podstawowej i telewizja, film, radio, czasopisma); ziemi się kryzysów skalkulowaną na czas.
Jako ktoś, kto pracował w public relations szeroko, wiem, że jeśli jedna osoba mówi się, oznacza to co najmniej 100 osób, a może nawet tysięcy, a może nawet dziesięć tysięcy, i nie pomyślał o tym samym.
Podobnie, jeśli jedna osoba popełnia przestępstwo ""
Any Given w społeczeństwie, to możesz być pewien, że znacznie większa grupa osób ma co najmniej taką samą rozważane przestępstwo popełnienia.
Te dni, widzimy zaskakującą liczbę jawnie
"ludzi dobrych" - komendant straży pożarnej tutaj, aby instruktor edukacji religijnej tam, nie wspominając o wszystkich kapłanów - wprowadzone do porządku za to przestępstw seksualnych wobec dzieci.
Czy możemy się rozpraszać, że: możemy być przerażeni i spędzić cały nasz czas zastanawiając się, co to serce ciemności jest w nas, że prowadzi
"dobre" ludzie widzieli prawnie nieletnich fizycznych jako seksualnie opłacalne.
Czy możemy się rozpraszać zaproszenia do
"dziecka Sexual Bill of Rights", sponsorowanego przez pederasta "Kręgu Seksualność dziecka".
To "Bill of Rights" obejmuje:
"Każde dziecko ma prawo do miłości, relacji seksualnych w tym, z rodziców, rodzeństwa lub innej odpowiedzialnej osoby dorosłej lub dziecka i powinny być chronione i pomagał w ten sposób o dostarczeniu mu antykoncepcyjnych i pomoce zapobiec chorobą weneryczną".i
"Każde dziecko ma prawo do ochrony przed wszelkimi formami tłumienia seksualnego w domu lub w społeczeństwie w dorosłość, więc co, że będzie w stanie żyć Życie cos cos Sex Według naturalnie pragnień, a nie nakazami Zgodnie z tradycją".
Takie materiały generowane przez
zdeklarowanych pedofilów jest odwrócenie uwagi od istoty nadchodzącej bitwie. Walka nie zostanie wygrana przez ludzi, którzy szukają seksualnych bezpłatna zakrojoną dostęp do pod-wieku.
Które nigdy nie będą latać.
"Universal SEXUAL WOLNOŚCI" 
Walka o prawa seksualne dzieci będą Określony jako walkę o
"uniwersalnych swobód seksualnych."KieranWalsh110.JPG Jest to widoczne w prawnej abstrakcyjny produkowanego przez Kieran Walsh, lewej, adwokat i wykładowca w wydziałach prawa Both Griffith College Cork i University College Cork, a także działa jako asystent i egzaminatorem Law Society of Ireland. Pracowałem już z ["ochrona dzieci" agencję] Barnardos w Irlandii w kwestii zmiany konstytucji Irlandii w celu zapewnienia praw dziecka oraz specjalny sprawozdawca z irlandzką o ochronie dzieci.
"Ten dokument zajmie zewnętrzne granice dziecka dopuszczalnym eksperymentów seksualnych. Wszystkie kraje mają minimalnego wieku zgody, powyżej której człowiek może legalnie aktywności seksualnej i poniżej, które są uważane za niezdolne do dokonania świadomego wyboru, czy to zrobić a więc każda inna osoba zaangażowana w aktywność seksualną z dzieckiem może być ścigany.
"Społeczeństwo ma obraz dziecka z pierwszego tłoczenia, a wszelkie czynności seksualne z ich strony jest uważane za nienaturalne i wina jakiegoś wpływu zgorszenie. J
ednak dzieci angażują się w różne formy seksualnego eksperymentowania ze stosunkowo młodym wieku, jako część ich normalnego rozwoju proces.
Niniejszy dokument koncentruje się na aktywności seksualnej nastolatków.
"Obecnie prawo w odniesieniu do wieku przyzwolenia jest w ruchu.
Niektóre państwa mają ścisły pełnoletność, wrzesień arbitralnie czerwona linia poniżej której dziecko zostało uznane za niezdolne do zgody.
Inni mówią, że dziecko jest zdolne do wyrażenia zgody na seks z ludźmi z całego życia, ale ich własnością zupełnie nie z kimś starszym, wersji, co jest znane potocznie jako młodego człowieka obrony.
"Ten dokument będzie twierdził, że wiek osoby, z którą akty seksualne są wykonywane mogą być nieistotne z punktu widzenia dziecka.
Dla nich, akt seksualny jest częścią się rozwija.
Twierdzą, że ustawa powinna uznać zdolność dzieci do podejmować świadome decyzje i że prawo powinno odzwierciedlać rzeczywistość, że młodocianym stanie tworzyć intymne relacje i działania w sposób dojrzały. "
Hidden AgendaOczywiście Walsh postanowił skupić się na seksualnych działalności "nastolatków": aby wzbudzić oburzenie byłoby zanurzyć niższe. Ale jego argumenty, i im podobni, będą przez barierę wiekową końcu pre-nastolatków do terytorium. To jest nieuniknione, zwłaszcza biorąc pod uwagę wzrost wskaźnika "wczesnego dojrzewania" występujące w wieku tak niskie, jak 7 lub 8.
Wszystko, że zajmie to jeden sąd sprawa: siedem lat, lub dziewięć lat, aktywne seksualnie z historii, o wyższej inteligencji, który stoi w sądzie i stwierdza: "Nikt nie zmusił mnie. nie był produktem brutalnego wpływu. Lubię seks. Mam cieszył własną seksualność ponieważ zdałem sobie sprawę z mojego ciała. Moi rodzice próbowali mnie zniechęcić, ale ja jestem, kim jestem, i nie będę się represji. "
Oto próbka z argumentów, które wejdą do zniesienia.
"Dzieci w ramach stoiska punktu ludzkiego istnienia, który powinien być z natury wesoły i badawczych. Jeśli dziecko bada swój własny organizm, na przykład, poprzez światła masturbacji, i że zachowanie jest kontrolowane i przymusowo zakończone, to nie jest dziecka wolność artystyczna atakowane? "
"Jeśli dziecko - wprawdzie prawnie niezdolna pełni świadoma decyzyjny - wybiera mają kontakty seksualne z inną młodzieżą, ubezwłasnowolnionej Równie jakich postanowienia Czy para (do cholery, chodźmy na grupie) karany?"
W międzyczasie brutto formy seksualizacji dzieci
Have Been rozmachu:
Konkursy piękności dla dzieci, zabawki dla dzieci, sex "płci mniej" potomstwo, rosnąca popularność wolontariatu nagości i seksualności (w tym zdjęć) udostępniane za pośrednictwem telefonów komórkowych i smartfonów.Nie popełnij błędu: nadejdzie dzień, kiedy dzieci będą "uwolniony" seksualnie.
A jeśli sprzeciw, twoje dzieci będą brane od was.
Może to zająć trochę czasu, ale to przyjdzie.
"Aspen" mówi, że jest to, co nazywamy
"Illuminati Signal i tester kontekście".Oni wybrać osobniki wyższej inteligencji i poddawania ich natrętne sygnały, za pośrednictwem różnych środków.
Zostało to się z nim dzieje, ponieważ byłem dzieckiem. - See more at:
http://translate.googleusercontent.com/ ... ZMtr5.dpuf (Full streszczenie dostępne w
http://www.inter-disciplinary.net/...20 ... hpaper.pdf pobrania) - See more at:
http://translate.googleusercontent.com/ ... ZMtr5.dpuf