@wendyhughes2234 18 godzin temu Psalmy Rozdział 91 KJV 1 Kto mieszka w tajemnicy Najwyższego, będzie przebywał w cieniu Wszechmogącego. 2 O Panu powiem: On jest moją ucieczką i moją twierdzą: mój Bóg; Jemu zaufam. 3 Zaiste, wybawi cię z sideł ptactwa i od groźnej zarazy. 4 Okryje cię piórami swoimi i pod skrzydłami jego będziesz ufał: prawda jego będzie twoją tarczą i puklerzem. 5 Nie będziesz się lękał nocą; ani dla strzały lecącej za dnia; 6 Ani zarazy, która w ciemności chodzi; ani na zagładę, która pustoszy w południe. 7 Padnie tysiąc po boku twoim, a dziesięć tysięcy po prawicy twojej; lecz nie zbliży się do ciebie. 8 Tylko na własne oczy będziesz oglądał i oglądał nagrodę bezbożnych. 9 Ponieważ uczyniłeś sobie mieszkaniem Pana, który jest moją ucieczką, Najwyższego; 10 Nie spotka cię żadne zło i żadna plaga nie zbliży się do twojego mieszkania. 11 Albowiem aniołom swoim da rozkaz nad tobą, aby cię strzegli na wszystkich twoich drogach. 12 Będą cię nosić na rękach, abyś nie uraził swojej nogi o kamień. 13 Po lwie i żmii będziesz deptać: lwa i smoka będziesz deptać nogami. 14 Ponieważ umiłował mnie, dlatego go wybawię: wyniosę go na wysokość, bo poznał imię moje.
15 Będzie mnie wzywał, a ja mu odpowiem: będę z nim w ucisku; Wybawię go i oddam mu cześć. 16 Nasycę go długim życiem i ukażę mu moje zbawienie.
.. .@DeniseM5x5 10 godzin temu Witaj Gino. Dobry chwyt na helikoptery! Pamiętam, że wszędzie słyszałem o ćwiczeniach „wojskowych”, ale zbyt często jest to przykrywka dla czegoś innego. Tak, tak, tak…..utrzymuj wysoką energię i chroń ją. Bez wątpienia „coś” nadchodzi. Moje jelita po prostu nie mogą się otrząsnąć przez kilka tygodni. Badź silny. Możesz to zrobić! 2 . @geannahayes9047 15 godzin temu Jesteśmy pod skrzydłami Pana Ojca przekazali mi moje 4 Raviny ufajcie i wierzcie miłości . @Dawn-iw5md 3 godziny temu DZIĘKUJĘ I BÓG BŁOGOSŁAWI TWOJEJ RODZINIE. .
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
Reklama
Tytuł:
Napisane: 3 października 2023, o 14:48
anawa
Tytuł: Re: PAZDZIErNIK
Napisane: 3 października 2023, o 15:41
admin
sis, Osiris and Baby Moses
.. I H S klik na plakietke pod jilmem PL automatyczne . 2 paź 2023 To dokument PBS zatytułowany Jak Izyda przywróciła swoją prawdziwą miłość z martwych. Wpisałem Isis i wyskoczyło to. Przypomina mi to biblijny opis wielu rzeczy.
_________________ 2Kor 10/4,5 oręż którym walczymy, nie jest cielesny ma moc burzenia warowni dla sprawy Bożej; nim unicestwiamy złe zamysły i pychę, podnoszącą się przeciw poznaniu Boga i zmuszamy wszelką myśl do poddania się w posłuszeństwo Mesjaszowi
anawa
Tytuł: Re: PAZDZIErNIK
Napisane: 4 października 2023, o 09:52
admin
Teraz jest 19 kwietnia 2025, o 23:33 Strefa czasowa: UTC